CAMALEONDA AV MARIO BELLINI

INNEHÅLLER ANNONSLÄNK/REKLAM NORDISKA GALLERIET

.

Som ni vet så köpte jag ju DRÖMSOFFAN för ett tag sen och ja det ju lite åsikter om det då – att den var lite för låg, såg jätteobekväm ut och inga äldre skulle någonsin kunna ta sig upp, att jag skulle tröttna och att den var dyr och därmed icke barnvänlig . Men vet ni jag tookälskar den där soffan och den gör mig glad varje dag när jag kommer ner i vardagsrummet. Så mysig och skön att lägga sig på och ja jag gillar det där låga. Sen har den faktiskt ett vansinnigt fint tyg (det var  ju lite velande när man väljer tyg till en sån soffa) som är rejält och tåligt. hade nog fått lite mer soffångest om jag valt en med sammetsyg tex.. (som jag var inne på ett tag. Sammet är snyggt men extremt känsligt, har man haft en sammetssoffan så kanske man inte väljer det igen i första taget:) Så nu har jag tom druckit rödvin i den här soffan och barnen får tex äta sitt godis där, stort liksom haha.

Gjorde en liten minirockad i vardagsrummet häromdagen och flyttade bla schäslongdelen mot öppna spisen istället, mycket mycket mysigare. Nu kan jag ligga där framför brasan med en kopp glögg i december! Åh vad man är galet pepp på adventstider nu inte sant:)

.

.

.

Och svanen fick flytta hit! Passar fint med den mjuka fåtöljen (designad 1960) med rundade former till soffan (designad 1970)

Den här soffan finns ju i flera modeller och många tyger och exakt min soffa hittar du här , fåtöljen i läder finns här, bordet här och tavlan här.

.

..

Ha nu en härlig (lördag) söndag snyggingar!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “CAMALEONDA AV MARIO BELLINI

 1. Ååååå så snyggt och roligt att se denna soffa hos dig! Vi har funderat på den ett tag, vi har ett enormt stort vardagsrum och är många i familjen så det kommer att krävas två mitt emot varandra. Årets julklapp ❤️

  Ha en fortsatt fin kväll!

  1. Tack snälla🥰 Det är en måttbeställd och kantad matta från Kjellbergs beställd via Caparol. Minns inte riktigt namnet men de är superfina (vi har två stora bredvid varann på ca 3x5m) och färgen är Silver👌🏼

 2. Helt galet snygg soffa, ja hela inredningen är så ljuvlig. Tröttnar aldrig på ditt fina hem!
  Vad har du för storlek och marmor på ditt lilla saarinen bord?

 3. Wow, vilken skillnad den lilla ommöbleringen gjorde för rummet 🙌🏻 Man behöver inte alltid så mck nytt. Hoppas du vill visa mer inredning o piff framöver, vi är många som saknar 🙏🏻

  1. Jag kommer ihåg alla negativa kommentarer när du köpt soffan. Jag tillhör en lite äldre generation och provsatt soffan på Artilleriet men jag tycker inte alls att den är så låg som den ser ut att vara, tycker den är riktigt skön.
   Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *