I đŸ–€ ANEMONER

.

Imorgon Àr det alltsÄ Beas födelsedag och idag har jag och Lolo fixat massa tills dess! För hon ska firas ordentligt sÄ klart (fjortis blir man bara en gÄng:) Som vanligt köpte jag en finfin bukett till födelsedagsbarnet, det gör jag alltid. Hör liksom till, precis som tÄrta och ballonger och paket. IkvÀll ska jag duka till födelsedagsfrukosten imorgon i matsalen, bra att förbereda kvÀllen innan för  det brukar vara lite tempo för att hinna med all morgonuppvaktning innan skolan kickar igÄng för dagen!

.

.

.

Hittade min sĂ€songsfavorit anemoner bla, tycker det Ă€r helt ljuvliga och speciellt i den dĂ€r underbara blekrosa-vita fĂ€rgen mmmm! Man kanske skulle testa att förodla just sĂ„na hĂ€r Bukettanemoner sjĂ€lv men undrar om man kan göra det pĂ„ vĂ„ren och om det funkar bra – har nĂ„gon av er testat? FörstĂ„ vad fint i stora krukor pĂ„ terassen…

.

.

Nej nu ska jag smita ner i loungen i kÀllaren och slÄ in Ànnu mer paket hÀr (och kolla Bachelorette USA samtidigt:) men jag hoppas ni har en skön tisdag vÀnner.

.

KRAM

.

.

.

1 kommentar till “I đŸ–€ ANEMONER

  1. Jag har provat att odla anemoner, det blev bara blad för mig och inga blommor. Men det sÀger nog inte sÄ mycket egentligen, sÀrskilt som jag verkligen inte har nÄgra gröna fingrar. Du fÄr pröva och se:-)

Comments are closed.

Rekommenderade inlÀgg