LÖRDAGENS

REKLAM FÖR MODELIN

.

Idag denna lördag tänkte jag kika in en snabbis (har fullt upp idag!) och tipsa om den här nya blusen som jag tycker är så himla himla snygg. Den är liksom både fin och casual, så himla läcker i färgerna. Här har jag matchat med mina favvoskinnbyxor (höga klackar till) men är riktigt läckert vårig till att par ljusa jeans och sneakers.

..

 

Fin krage och blankt silkigt  tyg. Blusen hittar du här .

Pssst, Mina lyxiga skinnbyxor är på superrea och nu 15% extra off hos Modelin med koden REA15 och ni hittar dem här

(och här hittar ni massa annat snyggt att fynda i min favoritbutik! Som den här kjolen tex, tips. Glöm bara inte koden REA15 i kassan)

.

 

Njut nu lördagen <3

.

KRAM

.

.

.

 

4 kommentarer till “LÖRDAGENS

  1. Snajjsigt🌟 (ps min lördagsoutfit var inte lika cool😂, träningstights, oooversized stickad tröja, raggisar och mössa inomhus)
    Kraaaaaam❤️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg