P Å S K L O V

.

Så blev det påsklov tjohooo! Underbaraste tiden och den klickar ju igång med superväder. Har varit en sväng till gymmet här på morgonen och nu efter en skön skrubb och dusch och en proteinsmoothie är jag så där fylld av skön energi och lördagshumöret är på topp! Har precis pratat med min vän om påsklovsfirandet i Sälen senare i veckan och är superpepp på lite fjällhäng, ska bli sååå mysigt.

.

..

Moje är också taggad på påsklov! Kycklingdräkten åkte på igår när skolan hade påsklovsfredag med utklädnad  bla (Han går på riktigt på världens mysigaste lilla skola som har massor med roliga och bra aktiviteter för barnen. Pedagogerna är fantastiska Önskar att alla barn fick möjlighet att gå på en sån bra skola!)

.

.

 

Och jag piffar hemma med olika  gula snittisar! Bästa finaste och enklaste sättet att skapa påskkänsla – köp massa påskliljor och strössla ut hemma så blir det ju påskfeeling direkt. Eller kanske lite gula ljus och servetter på matbordet också. mm man blir ju såå glad av just färgen gult tycker jag:)

.

Hopppas ni har en riktigt fin lördag vänner!

,

KRAM

.

 

 

8 kommentarer till “P Å S K L O V

  1. Åh vilken fin väst! Vart kommer den ifrån ?
    O super fint hem, som alltid ❤️

  2. Vi har i Lindvallen förra veckan. längtar redan tillbaka.
    Påsken är alltid så härlig. Bara gott att äta och inga krav i övrigt!
    Ha så fint i underbara Sälen. 💕

  3. Jag blir alldeles pirrig av påsken, älskar verkligen den här tiden på året💛💛💛💛 Köpte påskliljor idag på torget o satte i en vas på bordet, såååå fint🐣💛☀️👍
    KRAM

  4. Så fint du har det, alltid! Tycker också att din väst är fin, varifrån? 💛💛

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg