LOLO HAR TAGIT STUDENTEN!

.

Min älskade älskade Lolo har tagit studenten – tjohooo!!!

.

Ledsen för tystaden här inne de senaste dagarna men jag haft SÅ mycket att göra så jag har helt enkelt inte hunnit öppna lapen! Ja för när man ska ha student med dubbla mottagningar för sammanlagt ca 60 personer på en endaste dag så är det en del fixande minsts att. P j u h. Men vi fick ihop det, med finfin hjälp också,  och det blev sååå bra. Så bra som det kunde bli tror jag tom! Riktigt fint väder fick vi med sol (det viktigaste nästan, guud som jag följt den där väderprognosen de senaste veckorna:) och glada studenter och härliga vänner och underbar familj. Så själva huvudpersonen då – vår  Lolo – som var så där riktigt sprudlande och supertaggad student. Och såå känslosam också, för så är ju studenten. Eufori, lycka och lite vemod blandat med en känsla av Oj nu måste jag ju själv ta tag i livet på riktigt!

.

.

..

Champagnefrukost hos Lolo på morgonen för bästa klassen SA20E Rudbeckianska! Precis som vid Trulles student hade jag hyrt ett enormt tält med bord och stolar och pyntat för lillasyster ville ha det precis lika som storebror:)

.

.

.

Så himla fin klass som hade så kul tillsammans vinnande gick i trip ner till skolan! Det delades ut klassens och skålades i bubbel och mumsades frukost.

.

.

.

Efter frukost röjdes det snabbt snabbt, fräschades och byttes om och sen var det dags också för oss att åka ner och ta emot vår älskling på skolgården tillsammans med säkert tusen andra gratulanter! Jisses så mycket folk det var.

(Om någon kanske undrar så är Beas klänning från Adoore, Mojes set från Gant och mitt gula stickade från Busnel)

.

.

.

Så kom hon ut vår pingla!! Överlycklig och superrörd och kramades om och grattades av hela gänget<3

Sen var det dags för Lolo att promenera iväg med klasserna och efter detåka traktorkortegen genom stan så klart. Vi åkte hem och fortsatte med att duka fram massa nya flaskor med bubblor och en luncgbuffé och hämta presenten (Bilen!) Sen kom familj, släkt och vänner och så väntade vi grupp på gatan för att ta emot Lolo när kom tillbaka. SÅ himla himla glad hon blev! (Fler lyckotårar blandat med gläjdetjut!)

.

(Tyvärr glömde jag min riktiga kamera i bilen och kunde knipa av fler pics med den igår men det finns  en reel på Insta om någon vill se lite mer:)

.

.

Idag är jag verkligen heelt superseg och har (efter att jag plockat massa skräp och porslin och glas och slängt mat) mest bara legat på solsängen. Köpt pizza åt familjen och varit allmänt soft! Så skönt att inte ha en endaste grej som måste göras faktiskt.

.

Nu blir det en mysig fredagsfilm, massa smågodis och kanske fotmassage (om jag har tur:)

.

Njut fredagskvällen nu alla fina!

.

KRAM

.

.

.

 

23 kommentarer till “LOLO HAR TAGIT STUDENTEN!

 1. Så fint du/ni ordnat det!
  Studenten är verkligen något alldeles speciellt, även när det är dags för barnen.
  Nästan så man är ännu mer berörd då & man är mins lika lycklig som ungdomarna med.
  🌸🎉🍾🇸🇪🥂🌸

 2. Wow så fint! Du är verkligen helt fantastisk på typ prick allt, såå imponerad och inspirerad!
  Och Lollo, finaste studenten!!! Stort grattis till henne och varmt lycka till med vad hon än tar sig för i livet ❤️

 3. 🇸🇪☀️🇸🇪 GRATTIS! 🇸🇪☀️🇸🇪 till den vackra studentskan och stort lycka till! Så fint ordnat – som alltid när du fixar saker! 🍀🌸🍀🌸🍀

  1. Tack🥰 Haha, det var något om ”killar på klubben och rapmusik och trots att pappa tjänar —- netto, du är klassens Barbie goes Ghetto”☺️

 4. Hej!
  Grattis till er fina student!
  Undrar var ni beställt studentskylten? Supersöt!
  Med vänlig hälsning, Linda

 5. Så fin student och vad fint du har gjort för ungdomarna.
  Petra – dina skor ♥ – varifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg