SÅ SEG MAMI

.

Någon mer som också blir seg som bara den efter att fixat en studentmottagning eller liknande?? Jag har gått och gäspat hela dagen och somnade tom en sväng ute på soltsolen idag, ni vet så där smådreglandes med armarna över huvudet som en bebis, vilket typ a l d r i g händer:)

Så det är inte mycket som har hänt här hos mig idag! Har ju varit riktigt sånt underbart soligt försommarväder så jag har varit ute på gården en hel del. Har tvättat massa tvätt, har åkt med Lolo i hennes nya bil och har rensat lite i garderoben, that´s about it. Så skönt ändå att inte ha ett endaste måste och inget som behöver fixas alls…

.

.

.

Uppdaterar mig och spanar in allt sånt som jag missat de senaste dagarna! Hänger efter lite i alla SoMe som man vanligtvis har koll på. Är det inte konstig ändå t att man  känner som man glömt något eller tappat något bara för att man inte hängt på nätet som vanligt ett par dagar??:)

.

Nu ska jag kila ner i källaren här och lägga i en extra tvätt åt Lolo, hon ska ju åka på efterlängtad student(fest)resa till Ayia Napa med skolkompisar imorgon!

.

Hoppas ni också hafte n riktigt skön lördag<3

,

KRAM

.

.

6 kommentarer till “SÅ SEG MAMI

  1. haha förstår slutheten. Men det var ju Tequila på borden??! som bäddat f bakis 😅
    njut nu! kram 🥰❤️

  2. Så FIN mami skulle jag vilja påstå <3 Jag skulle behöva gå i snyggskola hos dig Petra 🙂

  3. Förstår du är trött! Tycker lite synd om dig när det är dags för Moje, nummer 4 och du är typ 62 bast!! Haha! Men det kommer du såklart orka.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg