KRASSLIG & SANNINGEN

.

Här ligger jag i sängen denna fredag och känner mig inte helt tiptop! Frussen och lite ont i kroppen och ja inte hundra helt enkelt så jag hoppar att följa med de andra till Kokpunkten (äventyrsbad i Västerås) Dessutom ser jag ju crazydaisy ut just nu efter peelingen så jag stannar här inne i värmen och bälgar i mig citronthé och ser  på serien Food Me Once eller Sanningen som jag plöjt detta vinterlov. En SÅ bra och spännande brittisk dramaserie om en kvinnliga militären Maya vars man dör under mystiska omständigheter..

Yes Sanningen blir fredasgtipset för er som precis som jag gillar 1. Brittiskt 2. Spänning 3. Bra skådisar 4. Snyggt foto och miljöer och att mysa inne med en härlig serie när temperaturen är under 10 minus!

.

.

Älskar att idolen ”Patsy” eller suveräna Joanna Lumley har en roll i serien som är vääldigt typisk henne.. bitter och överklass:) (Såg förresten att Joanna är född 1946 – men hur cool är  inte hon?)

Ni hittar Sanningen på Netflix här

,

Ha en riktigt mysig fredag nu vänner! (och tack för alla mysiga kommentarer ni lämnar, såå kul att läsa dem<3)

.

KRAM

.

,.

11 kommentarer till “KRASSLIG & SANNINGEN

  1. Jag håller med – Sanningen var väldigt bra! Huvudpersonen är så snygg, jag kunde inte sluta titta på hennes läppar, helt fantastiska, ha ha..
    Krya på dig!

  2. OK, tack för tips. Min nya sköna morgonrock har redan åkt på. Ska göra lite kaffe bara och sen blir det tv i soffan. Krya på dig!!!

  3. God kväll!
    Krasslig jag med , har feber.
    Sett klart den serien jag med. Sååå bra!!’ Snygg är hon också 😃
    Jag antar att du också sett de andra brittiska serierna från Harlan Coben.

    Krya på dig! Malin

  4. Åh, den måste jag se, tack för tipset! Har sett flera av Harlen Cobens serier tidigare och de brukar vara riktigt bra. Såg precis klart en helt annan typ av serie My life with the Walter boys, otippat bra 👌
    Krya på dig ❤️‍🩹

  5. Typisk Harlen Coben snabbproducerat med mycket spänning, henvähar i ploten och cliff hangers med nya misstänkta hela tiden. Sevärd. Ett annat tips är Liebeskind / Dear child. Lite samma stuk fast tyskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg