CHOKLAD PEPPAR & BRASAN VÄRMER

.

Åh min lilla Moje mår inte alls bra idag, fick ordentligt hög feber inatt och idag har han varit febrig och helt utslagen hela långa dagen. Vill inte dricka eller äta utan bara ligga ner och vila och titta på Pella Kanin:( Lite bekymrad orolig mamma blir man ju men det kanske är något vanligt som går nu, får ringa föris imorgon och fråga. Känns som det är många krassliga stackare ute på bloggar och insta jag följer, börjar väl bli ”den tiden nu”

.

Så här är alltså sjuktuga och det blir en lugn soft kväll som väntar och jag eldar i öppna spisen och tänder ljus så det ska bli extra mysigt. Finns ju inget som gör så mycket höst och skapar så mycket hemma-mys-känsla som en öppen spis med en sprakande  brasa. Bläddrar i Sköna Hem när liten sovit och mumsar Crsipchoklad från Marabou (denna är SÅ god. Älskar crisp) i vardagsrumssoffan. Vi får ta lite take-away från något bra favvoställe till middag och hoppas att resten av la familia får vara friska och att det inte är någon influensa iaf:/

.

.

Vi ses snaart igen finingar och TACK för ni kikar in!

.

KRAM

.

.

.

2 kommentarer till “CHOKLAD PEPPAR & BRASAN VÄRMER

  1. Jag brukar lägga honung varje morgon på min dotters bröd, hon är nästan aldrig sjuk och jag tror det är honungen som bidrar med så bra bakteridödande ämnen 🙂 ett tips till andra småbarnsföräldrar!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg