I annonssamarbete med ELLOS

ADVENT ÄR SÅÅÅ VÄLKOMMEN

.

Uppe från vänster hörn: Elljusstake med båge här, härligt långhårigt fårskinn här, fin amarylliskruka i glas här, mässingljusstake att hänga här, vackert mörkgrön linneduk här, allt från Lene Bjerre här, pappershängen i perfekta färger att hänga i granen här

.

Nu är man ju bara sååå julpepp så klockorna stannar. Surfar runt och dammsuger nätet på adventinspiration och jag vet precis vad jag vill ha för känsla nu i advent. Går på de lite mörka julfärgerna till allt det ljusa vi ändå har. En riktig mysig, ombonad, klassisk och så dovt lyxig jul. Som på en gammal vacker herrgård där allt alltid varit sig likt varje år vid jul men ändå men en touch av det moderna om ni förstår. Inte så ”superglittrigt och tomtigt” utan mer känsla och doft och smak ni vet. Äkta material. Fårpäls, vaxat papper, lackstång, hyacinter, gran, tända ljus, putsad mässing, sammet, pepparkakor och öppen brasa..Mmm. Nu bor jag inte i en herrgård iofs men i en fin gammal trettiotalssvilla och känslan kan man ju få till ändå. Även i nybyggd villa och lägenhet och överallt så klart!

.

Var inne på Ellos och hittade riktigt mycket julfint och en hel del som jag klickade hem. Fina klassiska kvalitetsjulsaker till riktigt bra pris och just nu är det 20% på allt juligt när det gäller inredning och belysning där (allt jag visar idag mao) så det är verkligen att passa på tycker jag!

.

..

.

Vaxat papper här. (Såå snyggt att ha runt julblommor och buketter)

.

.

Från vänster: Ljusstake här, ny ”kalabasporlsinsjulgran” här, ursnygg julgransfot här , blått sammetsband här, kottar på tråd här, kottkrans här, kotthänge här, supersnygga adventsblockljus här, pappersflake här, fint oblekt omslagspapper här, Watt & Vekeadventsstjärna här, fin spegelbricka att pynta med julsaker på här, perfekta julkulor här.

.

Lite smått och gott att addera till den inredningen man redan har! Behövs inte så jättemycket för att få den där riktigt skööna mysiga julkänslan ni vet..

.

Hur är det med er bloggisar – börjar ni också ladda inför advent nu? (Eller har ni redan börjat kanske?:)

.

KRAM

.

.

.

 

 

13 kommentarer till “ADVENT ÄR SÅÅÅ VÄLKOMMEN

  1. Åååh nu börjar detta mysiga! Så mycket fint du hittat, Ellos har verkligen shapat upp sig! Har så smått börjat inhandla lite smått och gott, men väntar med att pynta till advent..
    Ser fram emot att följa dig denna gnistrande högtid.
    Kram

  2. Nej inte jag. Jag julpyntar minimalt och brukar vänta till Lucia. Det blir framförallt fler stearinljus och några vinterväxter för min del.

  3. Ja fy fanken va man längtar nu!!
    Var på stan idag och shoppade en Moravia-stjärna på Artilleriet, samt lack och stämpel till alla klappar. Några nya hängen till mässing från Svenskt Tenn osv..
    Hos Ellos kan man hitta riktigt mycket härligt till både julen och annat men jag tycker det är lite lustigt hur de kopierat Artilleriet julstyling från 2016 och 2017. Vilket även Jotex gjort till stor del. Min vän gör den mesta stylingen för Arte, så jag har koll, och det är verkligen uppenbart att de efterapat.
    Det förstår man ju å andra sidan, älskar stilen och känslan!

  4. Hej. jag kan inte hitta att det är rabatt på julsaker? eller ska man ha någon kod? Med vänlig hälsning Lina

  5. Ellos har jämt superbra rabatter o då kan man göra riktiga kap. Får man sms utskick så är det ju varje vecka ngn bra rabattkod. Superbra med kopior av dyra märken tycker jag !

  6. Tack!

    Förra året fick våran son för sig att bita i en julgranskula, panik och ambulans till akuten. Så i år är det inga julgranskulor i glas här hemma. Hade spanat på dessa ifrån Ellos i papp. Nu när du rekommenderade dessa så klickade jag hem dom direkt innan de tar slut. Tack tack!

    1. Varit om precis samma med Lolo! 1 år gammal fick hon för sig att på julen bita rakt i en glaskula och fick splitter i hela munnen och så ambulans till akuten. Gick dock väldigt bra förutom några minisår. Hon var glad och nöjd ändå:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg