LITE PÅSKPRESENTER

.

Nu är ju kanske det som brukar vara den absolut härligaste veckan på året här – påskveckan!  Jag ÄLSKAR påsken! Ljuset, påskmaten, krispiga  vårblommorna, färgerna, skatterna. ledigheten och att hela den långa varma sommartiden som ligger där och väntar så där oändligt lång. Och en massa godsaker vilket är h e a v e n för en godislover som jag! Nu ska det bakas och grejas ännu mera och ovan ser ni lite saker jag fick hem i ett paket från mysighetens och godsakernas okrönta drottning Leila. Alltså hon och hennes produkter är feelgood för mig och har varit i många år. Blir typ lycklig av Leilas General Store

 

 

.

En sån här stor klassisk generös len och blank och go bakbunke i med cremefärgad insida har jag velat haft i evigheter. Nu ska här vispas browniekaka med påsktouch!

.

.

.

Har dock inte bara fixat lite nytt och mojsigt till mig denna påskvecka. Skatterna (och honey med för den delen) ska ju få sitt och idag åkte Lolo och Trulle iväg med pappa för att fira påsk och då hade jag så klart två Påskpåsar laddade som de fick ta med i bilen med smått och gott<3 (Påspåsar fann jag på Lagerhaus)

..

.

Ha nu en härlig fredagskväll med massa mys vänner! (Vi ska mumsa ostbricka och se thriller här sen när plutten somnat:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “LITE PÅSKPRESENTER

 1. Bra – hurra – för att du och din familje inte resor bort i påsken!

  Alltså många av oss hade planer! Jag har inte sett mina föräldrar sedan januari. Bor i utlandet och kan inte resa till Sverige då det inte är lov. Klart vi är oroliga för föräldrar på 70 plus. I tillägg har jag ett barn med alvorlig lungsjukdom. Vi kan bara fölga reglerna nu.

  Mina barn får inte påskägg med massa saker i år. Godisägg skall dom få, men det är inte tid och springa runt och handla nu. Det passar seg inte.

  Mina barn har varit utan kompisar i 3 veckor nu. Jag har varit utan mina arbetskollegor och vänner. Vi kan ha en fin påskhelg och umgås med vår kärnfamilj och ringa alla andra. Allt till sin tid. Var generös mot dom i din närhet!

 2. LAgerhaus har verkligen mycket fint och kul. Köpte några presentpåsar från den för någon vecka sedan. För oss blir det inte heller någon resa till Sälen vid påsk. Tråkigt såklart men vi får väl bara gilla läget helt enkelt och fira påsk hemma vid. Som tur är utlovas det vackert väder och varmt nästa vecka.

 3. Tack för all inspiration Petra! 😊

  Nästa vecka kallas stilla vecka. Då stillar vi oss inför påskens händelser. Den näst följande veckan kallas påskvecka och är fylld med glädje!!

  Kram. 😊

Comments are closed.