P I C K N I C K

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Pics från gårdagens magiska picknick! Visst ser det nästan så där brittisk Nottinghill-picknick-romantic-härligt ut? Det var det!:)

.

.

.

I Småstaden finns det många små smultronställe som denna plats vid Karlslundsbrygga vid Svartån dit H tog mig med på cykeltur igår för vår bröllopsdagspicknick och det är ju liksom ”vårt ställe”. Inte för att vi någonsin picknickat här förut (men det ska vi definitivt göra fler gånger from nu – alltså m y s e t) Men ni ser villaområdet där bakom på kullen? Där bodde jag själv med Trulle och Lolo i en ljuvlig gammal sekelskiftesvilla när jag och H träffades. Och vi träffades i den villan lite i smyg ett bra tag, ja i säkert ett par månader innan vi för första gången faktiskt gick ut haha. Då gick vi ner hand-i-hand ner för den där backen till den här äppellunden och solen sken och fåglarna kvittrade och vi satte oss på just den lilla bänken där bakom mig och H la sitt huvud i mitt knä och jag smekte hans hår och just d å kände jag att jag kan inte leva utan honom. Minns det SÅ väl.

 

 

.

Lunchen igår och min älskade människa<3<3<3 (Visst smakar allt s å himla extra gott bara för att man äter ute i naturen?:)

.

.

.

Champagne och skåla för tio år hureeey!

.

.

.

Gillar ni förresten min gårdagens! Det gör jag i alla fall!  Så där riktigt klassisk stil (som kostar mycket mindre än vad den ser ut:)

Byxorna i tencel med lite hög midja och perfekt häng hittar ni här   linneskjorta i himmelsblått hittar ni här och sköna solisarna hittar ni här

.

.

Nu när vi hemma igen efter ett underbart dygn på Steam här i stan (mer om det i ett annat inlägg) och har firat in gulliga mamma som fylle rå idag med trädgårdsfika och nu ska vi fixa hamburgare och äta årets första middag på riktigt ute!

.

Hoppas ni också har haft och har en härlig lördag! (Och tack söta för alla Grattis i förra inlägget!<3)

.

.

KRAM

.

.

.,

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “P I C K N I C K

    1. Vet du, det var helt oförberett och superhärligt. Du vet great minds think alike (och på bröllopsdagen och allt) Match made in heaven eller hur!;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *