FIRAT PÅ STEAMAN

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Yes i förrgår checkade vi ju in på Småstadens falggshio-hotel – The Steam! En liten staycation en promenad hemifrån blev perfekt i dessa i Coronatider. Och på Steam var det som överallt annars just nu – uppmaningar och regler angående avstånd osv. Tror att kanske halva hotellet var stängt? Och så var vi gäster utströsslade över umgängesytorna. Vi fick bord ute i det m a g i s k a orangeriet när vi skulle äta middag med skatterna. Bästa stället att vara på, väldigt chict och parisiskt/art deco med utsikt över Mälaren!

.

.

Jag valde den mest ljuvligaste och vårigaste menyn att äta till middag. Ni ser ju så f r ä s c h t! Vit sparris och regnbåge med massa grönt. Mums.

.

.

.

Mamman och pappan pussades (”cringe”)

.

..

 

Morgon i barnens rum!

.

.

.

Finns typ en miljon häftiga detaljer och miljöer på detta hotel som man kan fota om man vill. Jag var dock upptagen med annat! Men Moje tyckte att hotellet var s å spännande och väldigt ”Daidalos” (Ovan är vi i spelrummet)

 

.

.

Så fick vi även frukosten serverad i orangeriet! Och det var inte vanlig buffe så klart utan man fick önska smörgås och så blev man serverad vid bordet. Där satt vi länge och pratade och myste och skatterna var upptagna med TokTok och Loranga:)

.

.

Och vill ni veta var min söta puffärmsblus med dragkedja i ryggen som jag hade på middagen finns så är det här (jag har strl 38 för den är liten i strl så tänk på det:) och svarta slacksen hittar ni här.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *