SÅ SPÄNNANDE

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR KICKS

.

Kolla vad min gulliga lilla skatt var och handlade åt mig idag! Ett helt gäng mycket spännande skönhetsredskap som jag aldrig testat tidigare, w o w. Från vänster: 1.en hårborttagarmojäng som ser rätt läskig ut som ska ta bort oönskat hår i ansiktet (inte vid ögonbryn utan mer ”mustasch och skägg” haha) Någon som testat? 2. En Dermaplaner! Detta. är visst ett redskap som är en rakhyvel men som även exfolierar huden? Skrapar liksom på ytan. Ojojoj s å intressant. Erfarenhet någon? 3 . En Gua Sha tool! Det är här har jag varit sugen at testa ett tag. Det är alltså ett jättepopulärt kinesiskt massageverktyg för att lätta spänningar, strama till,  öka blodcirkulation, bli av med svullnader och förbättra hudton etc etc och damer världen över verkar äääälska den här stenen. Vi får se om jag också fastnar! 4. En annan grej Pointed Blackhead Extractor som man använder för ta bort promaskar och finnar! Jo jag får ju fortfarande detta en period i månaden som värsta tonåringen. Men nu bara på hakan som tur är. Ska bli kul och prova:) 5. En riktigt poppis koreansk Glowsheetmask. Man vill ju glow, massor av g l o w även när man är både krasslig och hängig som den här mamman just nu… Så ikväll blir det hemmaspa och massage! (Hoppas få lite skön hjälp med senare:)

.

.

.

Jag och mina nya ”verktyg”:)

.

.

Ikväll ska H skämma bort oss med sina magiskt goda grillade högrevsburgare! Tror det är precis vad jag behöver<3

.

.

Önskar er alla snyggingar en riktigt mysig kväll! Själva ska vi kolla på Talang och heja och så klart rösta på grymma danstjejgruppen från Västerås – OIDC!!!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “SÅ SPÄNNANDE

  1. Gua Sha fick jag i julklapp, ett set med en sån sten som du har samt en roller. Rollern gillar jag bäst, verkligen superskönt att använda. Jag undrar lite över ditt Hairtalk, drar det redan så mycket åt rött, eller är ljuset missvisande på bilden? Jag har just nu två paket av det blonda och det mörka i kall nyans, nr 18, de färgerna har du med. Tyckte det blev för kallt i tonen mot mitt lite mer guldiga (likt ditt) hår. Så jag beställde ett paket till nr 8, så det blir samma färger som du har. Vet du hur de olika färgerna är insatta på dig, ljusa överst underst?

  2. Fina produkter och du ser jättefresh ut som vanligt! Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på; Vad gör du egentligen för att få sådan otrolig växtkraft i din trädgård? Byter du jord, gödsla (med vad isf), eller annat? Tacksam för svar😊

      1. Det är tråkigt att man inte bryr sig mer om sina läsare. Jag har också upplevt det att frågor sällan besvaras. Men om någon skriver en negativ kommentar, då får hen svar! Hur kan man driva en blogg och vara en influenser när man inte vill svara på frågor. Detta kan jag inte förstå. Man borde tappa alla läsare på det viset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *