ÄGGIGA BUD & PÅSK PÅ G

.

Igår fick vi hem inte mindre än två bud med teama ägg! Först fick jag en liten gullig påskhälsning från Newport som Moje fick plocka upp idag och gissa om liten kille fick påskpepp då haha. Nu pratar han bara om påskhare och påskägg och vår kommande påskresa, han hade inte riktigt koll på att det ju snart är påsk och faktiskt inte jag heller när jag kikade efter i almanackan här idag.. Två veckor kvar tydligen?!? Dags att ta hem påskris och börja pynta pronto! Påsken är ju typ min allra bästa högtid – massa gott att äta, massa godis att mumsa, vackra lökar och blommor överallt och bara så ljust och härligt och man vart att våren äntligen är här och att delbara kommer bli varmare och varmare:)

.

.

.

Lite påsk måste vi få till inne nu. Apropå inne, man få ju göra en specialare med påskfirandet i år. Hoppas det är så fint så man kan sitta ute kanske? Trots tidig påsk. Som vanligt blir det iaf påskjakt på morgonen för skatterna. Älskar att fixa riktigt fina ägg till barnen med små överraskningar och smyga ut tidigt på morgonen på gården och gömma dem…

.

.

.

Ute hittade vi pinfärska ägg som svärmor varit och lämnat till oss – direkt från hönsen på landet! Verkligen freeezing ute idag men Moje fick sätta upp lite fjädrar i syrenträdet vid entrén så det syns att påsken är på g där med. Måste åka och köpa lite fina påskfina lökar till krukorna vid trappen också (alltså finns det något tristare och fulare än gammal vissen ljung:)

.

.

Nu ska jag ringa en elektriker för den nya lampan som jag fått hem var ju typ omöjlig att sätta upp? Varfööör kan inte designlamptillverkare också köra med vanlig stickkontakt till tak plus en krok för upphägning? Nej det ska såå svårt och skavigt och det ska vara kåpor och massa kablar och borras och skruvas och installeras och grejas och vi som har vävspända tak och takrosetter osv…Hatar sånt där krångel, ju dyrare desto tramsigare lampa?  Det är ju bara så bra när det är enkelt liksom!

.

Fortsatt fin lille-lördag nu darlings!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “ÄGGIGA BUD & PÅSK PÅ G

  1. Tack för en bra blogg! Var har du köpt äggen, fåglarna och fjädrarna? Håller tummarna att det är på webben 🙂
    Önskar er en skön påsk!

  2. Så fint det blir!
    Håller verkligen med angående lampor. Har till och med struntat i att beställa vissa drömlampor pga dessa omständiga extrakostnader

  3. Alltså Moje är ju bara bland det sötaste jag sett <3 Blir en riktig snygging det där. Glad Påsk!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *