FREEDAGENS

BETALD REKLAM & ANNONSLÄNKAR LINDEX

 

.

Har ju egentligen fullt upp med att bara fredagsmysa 100% här men eftersom jag inte hann klart med  att skriva text till dagens inlägg idag så gör jag det nu här lite snabbt i köket! Hängandes vid köksbordet med årigt underbart rosé i glaset och bästa känslan i kroppen (ni vet fredagstränad, lagom mätt, lycklig och lite lagom salongs…;)

..

.

.

Men så här såg jag alltså ut när jag tog en sväng nere  på stan tidigare! Så där skönt lagom vårig i solen i supersnygg ny trenchcoat ni hittar här. Helt rätt i perfekt armygrönt, oversize och med puffärmar, jag bara ä l s k a r den här stilen. Matchat med sneakers från Versace och under har jag de här jeansen och den här blusen.

.

.

Och om ni kanske tycker det ser öde och ofärdigt ut i vardagsrummet och det är lite pics därifrån just nu så är det för att så är det och att allt tar s å n tid. Har beställt en del nytt och fint men det är så lång leverans… Sen så letar jag efter ett nytt snyggt sideboard där tavologlasbordet står och det är inte det lättaste! Vill ha ett ballt i trä och helst mörkt trä… Gärna äldre och använt… Kom gärna med tips om ni har hittat något fint!

.

.

Förlåt söta bloggisar för lite dålig uppdateringen här veckan! Har haft ett kul jobb och en deadline som tagit en hel del med tid men nästa veckan så är det lugnare igen jag loovar<3

.

.

Njut nu freeeedagskvällen alla så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “FREEDAGENS

 1. Nä du Petra tror inte du går omkring i Lindexkläder. Men snyggt hemma har du. Mycket god smak. Trevlig helg

 2. Hej Petra!
  Tack för all inspiration.
  I bakgrunden på bordet i i ditt fina vardagsrum skymtar en vit vas. Den har varit med i flera inlägg och jag skulle bli väldigt blad om du vill berätta var man kan köpa den.
  Tack på förhand!

   1. Tack! Älskar Nittsjö keramik. Har andra vaser från dem. Så, nu måste jag genast addera denna variant till min lilla samling. Trevlig helg💕

 3. Intressant veta om du har en plan el en bild i huvudet hur du vill att resultatet/känslan ska bli i era sällskapsrum el får det växa fram efter hand? Hur tänker du kring hållbar inredning över tid/klassiker och trender i inredning? Skulle vara trevligt med ett blogginlägg med tips på finheter du gillar just nu i inredningsväg. Trevlig lördagkväll 💫

 4. Ett tips på sideboard är att kolla auktionssajter.Du kan hitta mycket fint o annorlunda där.Såg ngt fint nu på Bukowskis nu.Lycka till ! Det blir hur som så fint, som det du alltid gör med din inredning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *