PÅSKRISET 2021

INNEHÅLLER REKLAM FÖR CERVERA

.

Där har ju det. – det grandiosa påskriset år 2021!  Och i år så fick det. blir ett Maurits ris alltså ett ulligt, gulligt, mjukt och totalt icke ömtåligt sådant (annars brukar jag ju ha en drös med Royal Copenhagen/Lyngbyägg i porslin i riset) Dessutom med bruna fina rejäla grenar av pil som inte kommer ge allergichock för vissa i la familj (björk tex går fetbort hos oss:)

.

.

.

Temat i kulören blev det där aprikos-puder-rosakulören som jag älskar nu och material naturligt tuftad ull och magnoliafjädrar!

.

.

 

..

Moje är ju den stora partyprissen och högtidsälskaren No 1 numera och han blev s å lycklig över att vi ääntligen fick ett  enormt pårksris hemma (hej det är ju två veckor kvar bara?:) Så en soft pudrig påsk i år alltså! (Maffiga vasen är av Louise Roe om någon undrar och finns i flera olika färger och modeller här) Allt påskrispynt har jag köpt nere på Mästerblomman i Västerås, de hade maassa fint när jag var där:)

.,

.

Nu ska jag sticka ut och grilla kvällens middag! Marinerad fläskarré med tsatsiki och grekisk sallad och rosé står på menyn. Blev ju bara så grill/vår/rosésugen när termometern visade 12 grader plus här nyss:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “PÅSKRISET 2021

  1. Men vad avis jag blir på plusgrader! Här var det – 15 i morse och vi har fortfarande ett rejält snötäcke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *