GJORDE VISST FEL VAL…

.

Åååh nej, vet ni vad jag lyckats göra! Jag har lyckats beställa en fåtölj i f e l tyg och det fanns tom bara två att välja på… Men HUR är det möjligt? Så typiskt mig att när den efterlängtade och supertjusiga Dusty decofåtöljen lererades så visade det sig att jag hade alltså klickat i ett bouclétyg när jag ville ha ylle-linnetyget. Trodde d e t var det ljusaste (de är gaanska lika ändå, tygen. Så där noppiga och rätt ljusa bägge två, för att försvara mig själv lite här!)

.

Sååå vad gör man nu! Byter man till det man önskade från början och väntar 10 veckor till… Eller behåller man. Vad hade ni gjort??? Kan inte bestämma mig och kan ju inte ha inplastad fåtölj hur länge som helst heller:) (Här kan ni se vilka två tyg som finns om ni är nyfikna! Jag tänkte att det dämpade, matta lite mer svala råa tyget skulle vara finast i längden. Och kanske tåligare)

.

.

.

Men den är ju såååå snygg och mullig i modellen med de där rundade balla benen – vill ju bara slita av den där plasten! Och absolut ursnygg i cremefärgat också och fin till bordet hm…

.

..

Lördagens lyxproblem jag veeet men tar gärna emot råd av er gullisar<3

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

33 kommentarer till “GJORDE VISST FEL VAL…

 1. Söta Petra, såå typiskt och jag skulle kunna gjort exakt samma! Jag röstar på att byta. Det som kommer till en först brukar vara det som känns rätt och visst kan man vänja sig. Men inte vill man vänja sig, det ska ju vara en wow-känsla direkt. Mitt tips att byta!
  Kram från Anna i Skåne

 2. Ojoj🙄 Nu är det svårt att se på bild men som du säger är de väldigt lika, så lika så jag knappt ser skillnad. Tycker du kan välja att behålla skönheten som står så bra där🤗🤎
  Kram

 3. Om du haft båda framför dig vilken hade du valt då? Den du hade valt då ska du välja nu med oavsett leveranstid. Om den ska stanna för alltid är 10 veckor ingenting 👍

 4. Kommer du störa dig? I så fall byt. Men ibland känner man att det knappt spelar någon roll vilken man tar och då kanske det var ödet att det blev denna. Anna

 5. La in båda fåtöljerna i diptic. Tycker den vita då den samspelar med bordet och golvlisterna. Den grå är rörigare i strukturen och ligger för nära mattans färg nästan lite skär sig mot mattan ser det ut som. Mattan kan man ju annars byta om inte passar. Den vita smutskänsligare? Svårt val!

 6. Oj, nu såg jag priset. Du kan absolut inte köpa båda då. Byt till den första du föll för även om den du nu har är finare.

 7. Av erfarenhet BYT!!! Att du med ditt sinne för inredning blir lite osäker bör vara ditt riktmärke…😉🥰kram

 8. Jag tycker att denna var finast men det är du som ska ha den så det måste lämnas rätt för dig ( den andra är ju också superfin).

 9. Byt. Låt inte den långa leveranstiden fresta dig att behålla ”fel” tyg, även om den också är snygg så klart. Men snäppet snyggare (och sannolikt tåligare) är den du tänkte från början, tycker jag i alla fall.

 10. Men du ville ha den ljusaste av dem, då har du fått rätt, eller? Den andra är mer grå.. Superfina båda två! Men tycker du ska byta om det är din första tanke, annars kommer du nog ångra dig.

 11. Behåll denna, den gråbeiga smälter in för mycket i övriga kulörer. Jag hade allra helst placerat en Ägget i läder (kulör cognac eller valnöt) där för att få djup och värme.

  1. Åh, håller med dig helt! En ljus stol tillför inget på den platsen. Undrar också när sätter man sig där? Mycket pengar för bara en inredningspryl!

 12. Jag tror att det där fluffiga tyget är extremt trendkänsligt, det kommer vara ute om något år och då tappar den extremt mycket i värde. Byt.

 13. Den vita är fin men den grå är coolare i sammanhanget och smälter bättre in i inredningen enligt mig. Tråkigt att vänta men värt det, om man vet att man gillar det man ska vänta på bättre.

 14. Beställningsvaror brukar man inte få byta tyvärr.
  (Själv tycker jag den vita är finast, och den passar jättebra där).

 15. Tycker den gräddvita är coolare och fräschare, men jag är gillar ju inte heller när det blir för mycket beige och brunt.

 16. Det gräddvita bouclé är ju väldigt inne just nu (och väldigt snyggt), men jag skulle bytt. Har lärt mig att man ska ta det man först ville ha och inte det ”näst bästa”. Annars kommer det börja skava efter ett tag och så vill man byta rätt fort igen. Kram från Krys!

 17. Jag tycker det ljusare tyget är finast. PS Är det bytesrätt på en så dyr stol, där man specialbeställt tyget?

 18. Jättefin vilken som,men tycker att denna felvalda passar med HK-fåtöljen om de skulle placeras i samma utrymme ngn gång!
  Vackert o elegant överallt har ni ju ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *