<3PRESENT FRÅN ÄLSKLING<3

.

Idag kom H hem med ett paket! Jo jag kunde gissa vad det var för själva fomern på paketet skvallrade om vad det kunde vara…

.

.

.

Och yesuri, det v a r en tavla! Ett nytt underbart konsttryck av Nick Alm. Ni kanske vet att jag äälskar Nick Alm, han är enligt mig en av Sveriges duktigaste levande konstnärer. Målar figurativ konst i klassisk stil men med moderna motiv. Typ Anders Zorn 2021.

.

.

.

Jag är ju så där att jag gillar att ha tavlor på väggarna som är lite skvaig eller jaha? Inte bara ”fin” eller ja intetsägande. Men den får inte vara skrikig och stökig och färgbomb utan mera knäpp elegant  En korsning med en ball tjej i lugg och trenchcoat – me like a lot!

 

..

 

.

Vad gillar n i att ha på hemma för något på väggarna? (Eller kvittar det kanske??:)

.

.

Nu ska jag packa weekendväskan här för imorgon ska jag och min Lolo åka iväg på roligheter! (Lovar att uppdatera er var och hur;)

.

.

Ha en mysig kväll nu snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “<3PRESENT FRÅN ÄLSKLING<3

 1. Tavelvägg i vardagsrummet. Loppisfynd. Genomgående tema är att de är rätt ödsliga motiv. Gillar tavlor och vet precis vad jag gillar och inte gillar när det gäller motiv.

 2. Vi har stora svarta industrifönster och dörrar med hav, klippor och natur utanför och har därför inga tavlor som konkurrerar med utsikten. I lgh i Sthlm hade vi fotokonst på väggarna samt en stor tavla från Dusty Deco lutande mot väggen.

 3. Så fint! Har en fundering gällande typsnittet på ditt namn på headern, vet du vad det heter? Tycker det var så fint till en framtida tatuering!

 4. Vi har genomgående oljemålningar på väggarna, inhandlade mestadels på auktion. Målade av verksamma konstnärer, både nu levande och döda. Motiven varierar men är av modern karaktär.

 5. Vi har en stor oljemålning av Anders Emgård. Helt underbar med hav och himmel, ser ut som ett fotografi!

 6. Tycker om att blanda stilar o färger,precis som med möbler o accessoarer.Gamnakt o nytt i harmoni.
  I min ateljé har jag ju bara min egen konst i mixedmedia ihop
  med möbler för att få en miljö.
  Om du vill se;
  Se instagram @hedeart

 7. Fantastiskt fin present! Jag har nästan uteslutande oljor eller akvareller med arkitektur motiv på väggarna. Inga motiv människor eller landskaps målningar. Bara original målningar, inga posters eller liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *