EN DAGENS PÅ SMÅDALARÖ

 REKLAM FÖR ELLOS

.

Sommaren är verkligen här fortfarande wow! Sååån mjuk varm sensommarsol som ja bara får en så varm och tiptop (Finns väl inget mer smickrande än det gyllene augustiskenet?:)

.

.

..

Skrev jag igår att det är magiskt här ute på Smådalarö? Kanske jag gjorde! Gör det igen iaf bara för att, vill  typ aldrig åka härifrån..

.

.

.

Och som ni ser så såg dagens ut så här (var inne i stan en sväng från spalivet – därför lite mer ”dress-up”;)

Ny extremt snygg och extremt prisvärd läderkjol (med äkta jättemjukt fårskinn – superlyxig) som ni hittar här matchat med knallblå snyggskjorta härBrunt och knallblått tillsammans – ljuvlig kombo som alla ju vet!

.

.

.

Frukost med Lolo i morgonhettan! Mycket ägg, en del fläsk och en hel del frukt plus kaffe. En favvofrulle:)

..

..

.

Det är ju bara så snyggt och fräscht här på hotellet precis överallt. Får mycket så inspo! Fast snyggaste utemöblerna från Sika var ju redan beställda och här finns de överallt. Bra val känner jag!

..

.

.

Blått är flott! S å mycket snyggt hos Ellos som vanligt och här har ni mina knallblåa favvisar: klänning här, draperad top här, kort vid klänning här och skjortklänning här.

.

Som vanligt har jag en finfin rabattkod som ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris+ 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/8.

Koden i kassan är: PETRAAUG!

,

Och vad kuuul att Sverigetjejerna vann OS-silver idag hurraaa! Brukar inte kolla på sporten och OS men dagens match såg jag och var ju s å spännande (och tänkte ni på att de ALDRIG filmar tjejorna? S å coolt, när det är herrar som spelar fotboll är det ju ajajaj och ujujuj och fakejätteont mest hela tiden och gul/röttkort hit och dit och dra ut på tiden och pusta ut och greja. Aj min stackars vad, mitt huvud, min arm, ni vet. Så reser de sig upp och springer vidare som inget har hänt sen! Tjejerna bara köttar på non-stop och krockar och står i – tjejer är absolut klart starkast. Så är det!)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “EN DAGENS PÅ SMÅDALARÖ

  1. Smådalarö verkar så himla mysigt! Det har aldrig blivit av att vi tagit oss dit men det är nog dags nu. Snygg outfit för övrigt och mysigt häng med dottern <3 Kramar från Gotland

  2. Tack för tipset om kjolen! Jag har varit på jakt efter en sån länge. Men det har varit andra stilar som gällt de senaste åren.

  3. Vad mysigt🤎!
    Har två Sika Belladona soffor och är sjukt nöjd, spännande att se vad du köpt👍⭐️
    Kram

  4. Hej Petra, ser fantastiskt ut där ni är! En fråga, gäller rabattkoden hela Ellos sortiment, även ”heminredning”?

  5. Måste bara säga att du är verkligen vacker Petra, och lika vacker är din dotter. Så fina såå……båda två!!

Comments are closed.