KRÄFTFREDAG

.

Igår var det kräftor som gällde här hemma! Finns det något godare än svenska kräftor?? JO det finns det absolut om ni frågar mig haha. Typ rätt mycket är smarrigare men det är ju s å mysigt med tradition och bara doften av dillkokta kräftor gör en ju lycklig!! Ungefär som sill och potatis (inte heller det direkt godaste i hela världen men så extremt härligt ändå)

.

.

.

Kvällens var en By Malene Birgerklänning jag köpte i början av sommaren nere på stan (Frontrow som har massa By MB) och som jag använt massor. Det bästa köpet denna sommar! (Och äntligen har jag skaffat ett riktigt skaldjursfat! Så mycket läckrare att servera skaldjur på ett sånt)

.

.

.

Brände min västerbottenpaj så fick åka till Ica och köpa färdiga i delin! Fanns med kantareller och det var verkligen supergoda så det gjorde inget:)

.

.

Idag ska vi dra igång ett gemensamt litet byggprojekt här hemma jag och H! Inte vår kopp med te att bygga kanske men ”allt går bara man vill” som min extremt duktiga pappa (som gör i princip typ allt själv fast han absolut inte behöver) brukar säga haha. (Han har förresten alltid pushat mig att jag ska klara saker själv också och och lärt mig massor och det är jag så tacksam för<3)

.

Så jag är den som tar initiativet här, tänker ut, beräknar och styr och ställer och snälla älskling gör som jag instruerar! Det blir nog bra detta:) Och vilket trist väder det blev plötsligt? Här har vi typ storm och regnet vräker ner just nu, vill ju ha sensaommarsooool och varma augustidagar nu…

.

.

Ha en fin lördag så ses vi snaaart!

.

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “KRÄFTFREDAG

  1. Det finns ingen som kan göra allt så snyggt som du.
    Top 👍👍👍👍👍på allt.

  2. You look lovely, I like your hair colour as well.
    You always make things look beautiful, you take care of yourself and everything else.

Comments are closed.