MINST SAGT VARDAG IGEN!

.

Yes nu är det verkligen VARDAG igen!!! Alarm som tjuter och barn som ska upp i tid och få frulle och till skolor och föris och en man som ska till banken och tidiga mornar, gäääsp… Trulle går upp först varannan vecka iaf (börjar arbetet kl 6) och så har jag ju Bea i mellanstadiet och Lolo på gymnasiet och så lilla Mojelito då.. Huset fullt med söner och döttrar minst sagt och en hel del att fixa med och tänka på! Men snart är man inne i allt det där igen och vant sig men att skolstart OCH uselt höstigt augustiväder kom samtidigt var ju lite onödigt kan man tycka? Sommaren kan väl för ändå få fasas ut lite mjukare liksom:)

.

.

..

Som ni ser så behåll jag den vita fluffiga Dusty Decofåtöljen (funderade på att byta till den i grå ull) Passar ju så himla bra där den står och jag ääälskar formen (Moje har fått en hel nya tuffa föriskläder och idag var det sweater från Moschino, jeans från Scotch & Soda och keps från Marni och allt shoppat hos Babyshop. Fåtöljen finns hos Nordiska Galleriet om någon undrar och nej detta är inte reklam. Bara tips!:)

.

.

Och eftersom det regnat non-stop och vi har stensättare och grävmaskin och sättsand och lera och vibratorer och div grejer vid och runt entrén så är det minst sagt geggigt och uschligt här på vår gata i stan! Alla som kommer hem till oss får geggamoja under fötterna som de drar upp på trappen och in och så sand typ överallt…. Får paniik på sånt typ men bara att andas och dammsuga och torka och torka… Just nu är det bara typ en stor lerig damm där det ska vara uteplats, usch och fy ja. Snälla vädergudar ge oss mer sool! (och blixtsnabba hantverkare!)

.

.

Men nu är det lill-lördagkväll och Moje ska få sin kvällssaga och kvällspussar och sen är det ett glas rosé och mumsig ostbricka nere i tv-rummet som väntar!

.

Ha en mysig kväll tjejer!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “MINST SAGT VARDAG IGEN!

  1. På något konstigt sätt så välkomnar man vardagen ändå när den väl kommer trots att man har lite ångest när det börjar dra ihop sig. Samma känsla varje år. Fin liten prins i en fin fåtölj! Kram //Tina

  2. I inlägget Sköna söndag har du en så fin svart klänning på dig, skulle så gärna vilja veta vart den kommer ifrån:)

  3. Hei, hvor kommer den runde kudden i fra? Jeg forsøker å forstørre bilde, men greier ikke å lese merket🙈🙏🏼

Comments are closed.