TRÄNINGEN DÅ?

.

Hemma efter eftermiddagens löppass! Blev väl 4 km med 5,45 tempo och är rätt nöjd med det. Så himla härligt det är att springa och pw:a under såna här krispiga hyfsat milda höstdagar förresten!:)

 

.,

Brukar ju uppdatera er om min träning! Eftersom jag gillar att träna själv OCH peppa er. Så hur är det med den egentligen? Kanske ni minns att jag skrev om min och H´s runstreak i våras? Ni vet då man springer 20 min v a r j e dag? Gick ju utmärkt i ca 50 dagar sen så sa ju högra rumpmuskeln ifrån och ja hela höften gav upp. Ni som har riktigt höft eller knäont vet ju att det går liksom inte att fortsätta löpträna då även om man ”tar det lugnt”, det gör bara ondare och ondare…Gick till kiropraktor som gav behandling ett par ggr beordrade stretchövningar och vila tills problemet var över. Fler orsaker, som jag inte vill gå in på, gjorde att jag inte mådde så tiptop i maj/jun.. Så har jag försökt kicka igång den där runstreaken flera ggr sen dess men efter ett par veckor så får jag ju känning i höften igen – sååå trist. Springa varje dag är nog helt enkelt inte min melodi kanske? Just nu springer jag väl ca 3 ggr i veckan och det får nog räcka med den löpningen.. Sen har jag börjat ta mig till gymmet igen (försök 279 – kan jag någon gång få fastna där jag med?? Hur många tusenlappar har man inte lagt på dessa oanvända gymkort?? Gaaaah) Mår ju som bäst när jag röra på mig så klart och nu vill jag verkligen inte hamna i säsongsdvalan som jag hamnar i typ varje höst (ni vet okt-till-jan-äta-massa-gott-och-helst-bara-mysa-inne) Har hyfsad kondis nu trots allt och den vill jag behålla! Sen vägrar jag tokdieta men vill behålla min vikt och ska jag gå ner några kilo så ska det vara pga av att jag rör på mig!

.

.

Nu ska jag åka och handla middag här (seent ute tyvärr och har ingen aning vad vi ska äta ikväll! Tips kanske??)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “TRÄNINGEN DÅ?

  1. Känner såååå väl igen mig i det du beskriver; varför är det så svårt att komma igång igen??
    Jag har så smått börjat komma igång efter en vadskada och sen corona på det, du vet mysa inne med familjen och äta gott! Skulle VÄLDIGT gärna vilja veta vart dina fina träningskläder kommer ifrån. Behöver all inspiration och motivation det går att få, och inget klår väl snygga och sköna träningskläder?!! Tack P för ALL inspo du ger!

  2. Hej du!
    Efter många utredningar fick jag konstaterat lite artros i ena (mycket onda) höften. En kortisonspruta senare men framför allt superlätt träning via Joint academy har gjort underverk!!! Det ihop med träffa sjukgymnast då och då för lite fix med nacke och ländrygg. Vet inte vad i detta som kan hjälpa dig, men joint academy har gett mig ett nytt liv! Gav tre läkare fingret à la de sa att jag behövde operera höften! Pyttsan 😄 kör träning istället! 💪🏼

Comments are closed.