HELLOOOO FREDAG

.,

Bra mysigt med hösten ändå och alla dessa tända ljus när det regnar och är grått ute (reminder till mig själv – åka till IKEA och ladda upp värme och blockljusförrådet!)

.

.

Todeloooo fredag!

.

.

Vilken skön energi jag vaknade med idag! Massa har jag redan hunnit med att göra, kickade igång efter frukosten med att svepa ner ner i tvättstugan med allas lakan för att göra fredagsfräscht och fint i alla sängar. Så dammsugning, iväg med Moje till föris och så pw i solskenet. Sen hem och duscha och sätta sig i morgonrocken och beta av lite mail och fakturor medans regnet började ösa ner här utanför – skönt att jag tog den där turen nere vi Mälaren så tidigt! Nu ska jag fota ett samarbete och sen äta lunch (rester dvs kycklingen från igår) och sen inventera kylskåp och skafferi innan det blir hämta på föris och så fredagens mysiga ICA-trip med Lolo och Moje för att köpa maaassa mumsigt. Vår grej ni vet!

.

.

.

Här sitter jag uppkrupen i soffan och jobbar just nu! Den här platsen är så bra för det är den mest centrala liksom – mitt i huset och bästa kollen på vad som händer här hemma haha (Alltså det är bra mycket spring och in och ut under typ hela dygnet haha. Tur att vi har kamera vid dörren och exakta noteringar i mobilen när dörrar öppnas och stängs, livet med stora barn liksom:)

.

.

Nej nu ska jag fortsätta här men ha en underbar dag fina ni!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “HELLOOOO FREDAG

 1. Låter som en mysig fredag🤎 Här blir det inte många knop kan jag lova😴 Plockmat, julmust och en bra film under filten i soffan🤎

 2. Hur funkar det med lämningstider på förskolan när man är influencer?
  Du skriver ibland att du lämnar Moje på föris och gör massa annat än just jobb. Är det ok där ni bor?

  1. Hej Ella! Tänker att vi är många, inte bara influencers, har jobb som innebär fritid mellan möten osv, självklart fyller man denna tiden med administration & annat men ibland har man ett par timmar över. Tänker du att man då ska hämta barnet på förskolan & sen åka tillbaka igen? Ofta jobbar vi även när barnen är hemma men det tänker kanske inte du på? Både barn & förskola behöver planering, vilket såklart krockar när man som företagare behöver vara tillgänglig men inte har förbokade möten osv under hela dagen. Ofta tar jag jobbsamtal under en promenad, svarar på mejl under tiden jag handlar på Ica eller ”går på stan” för den jag möter ser jag ledig ut men jag kan lova att jobbet snurrar mer eller mindre konstant i huvudet. Något att tänka på innan man ifrågasätter någons lämingstider?

   1. I den kommunen jag bor kan jag inte träna el göra ngt annat privat ärende alls innan hämtning på förskolan. Det är raka vägen till hämtning som gäller. Det verkar vara ngt helt annat i andra kommuner, för att inte tala om när man är egen föreragare.

   2. Ingen anledning att vara otrevlig, Sofie!
    Det var en fråga kring hur det funkar, inget anklagande what so ever.
    Det känns ju iofs som det var en öm tå för din del, men vi lämnar det där.. 👍🏻

 3. integritet för mig.
  Mina tonåringar hade knäckt sig (av asgarv) om jag hade haft åsikter när de går genom dörrarna.
  Det är lite av nutidens dilemma. Vi har numera sådan ”koll” på våra ungar. Våra små godbitar, som inte sällan är mitt i frigörelsen.
  I bland måste vi gå tillbaka till vår egen frigörelse. När vi drog i väg bortom mobiler, snapschatkartor, larmkameror, skolans närvarosystem etc.
  Det är en viktig diskussion som du tangerar här. En diskussion som var och en förälder behöver gå till botten med.

  1. Jag är inte helt säker på om jag förstår vad du menar med ditt inlägg men jag vill ha stenkoll på när vår dotter (10 år) kommer och går, när det larmas av och när det låses och låses upp. För mig handlar det om trygghet att veta när hon gav sig iväg och var hon är.

  2. Det är nog rätt bra att ha koll på sina tonåringar, framförallt idag med en helt annan syn på droger än när jag var liten. Sen tror jag Petra skrev m glimten i ögat här 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *