REVITALASH

REKLAM/ANNONSLÄNK BANGERHEAD

.

Kom lite hälsningar från er om fransserum när jag nämnde att jag slutat med att fylla på fransarna och jag tänkte att jag skulle tipsa om det jag fastnat för och som funkar bäst på mina fransar! Jag har provat Xlash och Grande lashes och säkert något mer (och innan det blev förbjudet så använde jag franserum som hette Neu Lash minns jag. Det hade prostaglandinanaloger i sig och fransarna växte galet mycket av det)

.

 

Det som jag märkt funkar allra bäst på mig  och mina fransar/bryn är Revitalash. Mina ögonfransar blir mörkare, tätare och faktiskt mycket längre. Jag har annars rätt korta fransar och typ obefintliga under ögat. Började med att köra intensivt morgon och kväll i en månad och nu räcker det med en gång i veckan på kvällen. Använder samma Revitalash till brynen men det finns en Browvariant med borste också har jag sett. Brynen har blivit r i k t i g t fina av det här serumet också, på bildern ovan är de omålade och helt ostylade. Till skillnad från andra serum jag testat så svider inte eller irriterar Revitalash ögonen och det är drygt .

.

Revitalash vinner oftast pris som bästa serumet och är toppsljande och får höga betyg men är ju även bland de dyraste (och tyvärr ofta slut i lager) Nu har jag dock hittat det på kampanj med riktigt bra pris (nu nedsatt med 300 kr) som jag tänkte tipsa er om: Här hittar ni mitt serum (Advanced 3,5 ml) och här hittar ni alla andra serum från Revitalash.

 

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “REVITALASH

 1. Själv tycker jag Xlash PRO är överlägsen och har nog vunnit flest bäst i test? Kostar nog bara en tredjedel av Revitalash och är tredubbelt så bra. Obs ingen köpt rekommendation. 🤩

 2. Jag använde först X Lash, men fick inte mycket resultat, och viss hudirritation. Tänkte nu testar jag den dyraste för den är säkert bäst?? Så jag testade Revitalash. Den irriterande något fruktansvärt, kunde absolut inte fortsätta med den, så kunde inte heller utvärdera om den ger resultat på fransarna. Nu använder jag Leonites sen ett tag tillbaka. Ingen irritation alls, och fått så fina långa fransar, samt deras brynserum och har fått fina tjocka bryn. Också ett gratistips på serum som inte kostar skjortan!

  1. Kan bara hålla med, för mig passade Leonites bäst. Jättefint resultat och ingen irritation alls jämfört med både xlash och andra. Men det är nog väldigt individuellt. Nu har ju alla ”vanliga” kosmetik märken frans serum.

  2. Min dotter började använda Revitalash…hon svällde upp runt ögonen nåt hemskt. Hon använder också Leonites nu och har fått så fina fransar och ögonbryn. Kan varmt rekommendera det. Det är inte alltid det dyraste som är bäst 🙂

 3. Det är så härligt med din blogg att kommentarerna också är en stor del av helheten 🙂 Tack för fina tips här, jag köpte också Revitalash i höstas efter att ha fått varma rekommendationer från min hudterapeut. Tyvärr började ögonen klia direkt efter första användningen och blev röda, jag började även tappa fransar efter några försök (började och slutade med några dagars mellanrum). Tänkte att det måste vara något fel hos just mig och att det blev en konstig kemisk reaktion (eftersom serumet ska vara så bra). Gav det till min dotter men efter någon veckas användning tappade hon alla sina ögonfransar!!

  Så för oss funkade tyvärr inte Revitalash alls. Trist för jag skulle gärna få långa, täta och fylliga fransar 🙂 Men ska kanske testa Leonites och göra ett nytt försök.

  Trevlig helg och tack för all inspiration <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg