.
.
.
Mmmm, detta är ju bland det enklaste och godaste man kan äta!? Färska räkor, någon smaskig sås typ aioli (ovan goda Druvans Chiliaioli och Dill/Citronsås), bake-off baguette till den som önskar (typ Beabus som åt det med skinka:) och ett glas kallt vitt till. Mumsigt mumsigt och färdigt på tre sek. Vi var tom så himla slappa ikväll att vi körde tv-dinner med räkorna till Beas stora glädje:)
Nu ska jag krypa ned i sköna sängen med senaste skvallertidningen och mysa innan det är dags att sova!
God Natt & Sussa så gott finingar!
KRAM
.
Mysigt avslut på kvällen och riktig vårfeeling.
Önskar er en trevlig resa imorgon.
Åhh så mysigt! Här har jag en sambo som inte gillar skaldjur så det är inte ofta det står på vårt bord. Men jag älskar det 🙂
Åh,jag älskar skaldjur,vad gott!…ha en trevlig resa!
Yummy! Nu blev man sugen..
Din Mateus fat är underbar! Har gjort liknande i keramik själv.
Gud vad långt hår Bea har fått, fint!
Tess
Åh…goda räkor och härlig dukning.
Du/ni kan konsten att göra vardag till en fest!!!
Ha en riktigt skön påskhelg!
/Jeanette H.
Japp det är sanslöst gott! Och man blir skönt mätt också, inte helt jäst.
Åh vad gott det såg ut, vart hittade du servette
Ha en vacker dag!
Åh, fresta min inte med färska räkor. Finns ju inget godare. Här i Spanien kan man inte få tag på såna räkor…snyft.
Åh det är ju så himla gott med räkor och wine!
Åh det är ju så himla gott med räkor och wine!
Åh detta inspirerade mig nu.. Räkfrossa till söndagsmiddag blir det 🙂
tack för middagstipset 🙂
kram /iris