LJUVLIG FRUKOST I SOOOLEN

.
.
.

Morgonens Beabus och jag! (Bea har fått en stor rosa delfin som hon är såå kär i) Våra dagens är klänning Hunky Dory (finaste och skönaste och finns hos Tintinstyle), sandaler Scorett och strandväska Lexington (Hvitavillan) och skatten har shorts och baddräkt från RL (köpta hos Babyshop)
Bonjour snyggingar!
Efter att ha sovit som en prinsessa hela natten så vaknade jag tidigt och full av energi! Snörade på mig löparskorna och joggade lite på stranden i morgonsolen, hur skönt som helst:) Sen blev det frukost med girlsen och pappor och barn och team, och vilken frukost sen. Buffén är verkligen heelt otrolig här – det finns verkligen precis allt du kan önska (räknade till typ 30 olika sorters bröd) Sen satt vi och njöt morgonstunden, planerade dagen och mumsade i solen – härligt:)

Min frukosttallrik med bla melon, gott bröd och turkisk youghurt med körbärskompott – mums!
Utsikten över poolområdet och någonstans på bilden ser ni en liten liten Emma, hennes man, min man H och en rosa delfin:)
Glada bloggerskor vid frukostbordet! Ser ni att jag ”skaffat glasögon”:) (Det är inga riktiga utan fönsterglas och jag tycker de är en riktigt snygg accessoar. See by us heter märket)
Nu väntar det lite poolbad och ”fun in the sun” här!:)
Önskar dig en amazing freeedag vännen!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

37 kommentarer till “LJUVLIG FRUKOST I SOOOLEN

 1. Gud vad härligt, njuuut så mycket ni bara hinner! Herregud vad snygg Marika är, tänkte på det i förra inlägget, ser ut som en filmstjärna!! Ha det underbart!

 2. Du passar otroligt bra i glasögon, lyckliga du!!!

  Kram från Skåne

 3. Smart och sexig du ser ut i dina nya brillor 😉
  Oh, vad jag längtar till en mysig solsemester när jag ser era bilder 🙂
  Var i Turkiet första ggn förra våren, positivt överraskad! 🙂

  Härlig dag!
  Kram Tess

  (P:när får vi höra lite av er skönsång?!;)

 4. Ser super ut:)! Man blir riktig resfebrig själv! Du & Marika ser ut som gamla vänner:)! Ser trevligt ut på alla sätt:)! Kram jecka

 5. Roligt att du var med i den nya Hamilton filmen

  hoppsan det var visst inte du det var
  Fanny Johanna Risberg

  J.

 6. Snygga Petra !!!
  Jag arbetar som professionell glasögonstylist på en av landets optikkedjor, dina glasögon tar bort för mycket av dig. Dom går för långt ner på dina kinder och det är för stort glapp ovanför näsroten. Du gör dig inte rättvis i dom. Du skulle ha en Marc Jacobsbåge … Vet exakt vilken 🙂 Sköt om dig och din fina familj. Kram Giesela

 7. Men var kommer ditt fina halsband ifrån. Både här och i förra inlägget skrev du inte var halsbanden kommer ifrån. Dom får man inte glömma. Dom gör ju jättemycket för outfitten. Supersnygga halsband! Vill gärna veta var de kommer från

 8. Hej, lite knäppt, glas ögon när du inte behöver ,finns det inte bättre saker att lägga pengarna på.Lena

 9. Se jättehärligt ut!!! Men skippa glasögonen det är bara fånigt!!! Känner du att du måste ha dom för att se klokare har du nog något annat problem??!! De personer som måste ha glasögon har dom inte för att se smartare ut utan för att dom har inget annat val! Ibland går du till överdrift!!

 10. Gud så snygg klänning! En rosa delfin, vilken lycka!

  Det verkar verkligen som att ni har urkul. Härligt!
  Kram

 11. Ser underbart ut. Jag jobbar med glasögon och håller med tidigare uttal, att denna modell var inte den bästa för dig.

 12. Att använda glasögon när man inte behöver, tror att dom som alltid använder glasögon tycker nog att det är rätt löjligt. Och dom skulle nog vilja slippa många gånger…

 13. Roligt att läsa din blogg 🙂 detta hotell var jag och min sambo på för ca 2,5 vecka sedan. Underbart hotell tycker jag , kul att man känner igen sig på bilderna. ha en skön semester och njut. Glöm inte att smaka på vitamin drinkarna , supergoda ! Mvh Rebecka

 14. Att de som använder glasögon ofta kan önska att de slapp, det förstår jag. Men det innebär väl inte att vi ”avundsjuka” inte kan få använda låtsasglasögon? 😉 Det är väl samma sak med de som har lockigt hår t ex, att de önskar ibland att de hade rakt, men inte tycker väl de att det är löjligt när folk lockar håret???
  / MM

 15. Funderade just på om du hade lagt till glasögon som en accessoar och nu fick man det bekräftat några inlägg bakåt. Tycker inte det var din modell, men det är ju min personliga åsikt. Tycker också att det är ganska ”larvigt” att ha glasögon med fönsterglas…
  Ser ut att vara en härlig semester/jobbresa!
  Mvh Kristin – med icke-fönsterglas i glasögonen – som önskar att jag slapp dem!

 16. Det kanske inte bara är för syns skull utan för att glasögon med fönsterglas måhända även skyddar bra mot UV strålning, som ju faktiskt är skadligt för ögonen. Men det är bara vad jag tänkte.

  Vad härligt ni ser ut att ha haft i Turkiet.

  ღ Charlotte

Comments are closed.