VÅÅÅÅR I SMÅSTADEN

.

.
.


.


Här i detta hus bor jag:)

Hello raringar!


Älskar dagar som denna soliga söndag! Precis som hos typ 98% av alla andra villaägare räfsas det för fullt här i äppelträdgårdarna, så även i våran. Och det grillas. Och sopas. Och skatterna leker och åker sparkcykel och det dricks kaffe sittandes på nytvättade och utflyttade möbler som stått i garage och bodar hela låånga vintern. Och det är bara heeelt underbart ju!:)

Egentligen hade vi faktiskt önskat att fått åka till bästa ön Gotland den här helgen (och över Valborg) men de planerna fick ställas in då det är viktiga danslektioner för Lo Lo varje dag nu inför nästa helgs uppträdande på teatern (igår tränade de jazz i över två timmar!) Världens mest ambitiösa dansskola för barn finns nog här i Småstaden:) Lolo går i tre klasser varje vecka och det är ordning och reda minsann, alla barn ska verkligen göra sitt yttersta och ha exakt samma kläder osv och hennes duktiga balettlärare är 80 år gammal. Förstår ni det – 80 år (jag hade faktiskt samma lärare när jag var liten!) Jag är så imponerad och hon är så fräsch så klockorna stannar och kan tex stå upp med raka ben och böja sig ner och sätta handflatan i backen(det kan inte jag direkt haha;) Har kropp som en 30-åring och passar suuuper i danstrikåer (Något för er som ju inte tyckte att man kan ha ex hängslen när man är äldre än 39 😉 
I den gamla rabatten mot grannen är det vårigt värre med Scilla och Vitsippor just nu. Såå fint.

Nu ska jag klä min minsta tjej till prinsessa för hon ska iväg på maskerad och är såå laddad! Sen efter den ska vi vidare då min stora tjej ska iväg och dansa – igen:)
Önskar er alla en skön sooolig dag!
KRAM

10 kommentarer till “VÅÅÅÅR I SMÅSTADEN

 1. Härligt, på ön i Roslagen där jag bor har vi också vårstädat ( läs att min man har städat) själv har jag suttit med latte i handen och njutit av vårsolen. Man orkar inte så mycket efter den trafikolycka vi var med om i tisdags! När du är ute kör, kör försiktigt !!! Imorgon blir det en tripp till tullhuset i din småstad ! För dom har väl öppet måndagar ? Kramen damen //fru Rinse

 2. Underbart! I dag har det verkligen varit fantastiskt väder! Och vår magnolia börjar smyckas av vackra, rosa knoppar. Äntligen!
  Kram

 3. Ja nu är en ljuvlig tid!! Inhandlat stjärnmagnolia idag får jag se om jag lyckas… :S
  Vore jätteglad om du svarar på vad mattan heter som du lagt vid soffan? Mattor är såå svårt, toppen att få ’mattips’ på bild i färdig miljö!

 4. Trams, klart man kan ha hängslen! Eller andra coola accessoarer, oavsett om man är 39 plus eller inte. Sen kanske man anpassar sig lite med kjollängd, uringning o dyl efter vad som passar ens ålder, bara för ens egen skull, för att klä sig i det som är mest smickrande.
  Kram
  Maria

 5. Just det, mattan vill jag också gärna veta vilken det var! Ser väldigt fin ut, och din beskrivning av nyansen får den att låta klockren!

 6. Hahaha – jag vill oxå gå i trikåer med hängslen vid 80!!! Underbart! Själv har jag en granne som snart är 80 o fortfarande håller i dans- o gympagrupper – ursnygg i trikåer! Så det så!
  Kramar À-B

 7. Hej! Jag undrar vilket fabrikat dina dubbeldörrar ut i trädgården har? Vi ska skaffa något liknande och behöver råd.
  Tack på förhand, Sofia

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg