I annonssamarbete med LINDEX

SÅ BLEV DET BIKIKIVÄDER IGEN HURREEEEY

.

Sommar & soool igen, så himla himla härligt! Har ni också lika fint väder som vi har här i Småstaden?? Bara passa på och njuta till max och hos oss gör man det bäst uppe på terassen. Som en liten oas där en trappa upp och passar utmärkt att hänga på såna här varma dagar.

.

.

.

Har ju aldrig varit någon glassfantast (det är ju så himla KALLT:) men några avvisar finns det och är det över 20 grader så slinker det ner en och annan. Glassbilen plingeliplong åker förbi på onsdagar och stannar precis utanför vårat hus så då kommer man ju inte undan glassinköpen. Skatterna skriker glaaassss och dundrar ut haha.

.

.

 

.

Mys under parasollet – magasins och gottgott! Tycker Hemglass är bra på saltlakritsglass och den här nya glassbåten eller kärleksbåten med hallon/lakrits är riktigt god,

.

.

.

Har en ny favvobikini som sitter så skönt! Med snygga palmblad. Kommer från Lindex och överdel finns här och trosor finns här. Solisarna är också från Lindex och finns här. (Allt kostade typ nada så fynda om ni gillar:)

.

.

Nu ska jag försöka boka in ett par grejer här som måste hinnas med innan vi flyger mot landet i France nästa vecka! Jisses vad tiden rusar nu förresten? Trulle slutar andra ring redan imorgon tex. Ojojoj. Han ska åka till Gotland nu på fredag och blir borta i nästan 4 veckor och jag kommer sakna honom SÅ mycket i sommar (och när vi kommer hem från Frankrike ska han åka iväg med pappa så det blir inte mycket Trulle för stackars mamman buhu) Ska göra något extra mysigt för la familia imorgon kväll som en liten miniavslutningsfest<3 Bea och Lolo har skolavslutning nästa vecka men kan ju tyvärr inte vara med på dem (vilket de inte är tokglada över så klart) Vi missade helt vilka datum det var när vi planerade semestern – så himla knasigt.

.

.

Hoppas solen strålar på er vänner och att vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

One thought on “SÅ BLEV DET BIKIKIVÄDER IGEN HURREEEEY

Comments are closed.