ETT LITET FREDAGSTODELOOO

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Yes hon är uppe och alive och tom ute – den här bloggerskan idag! Det är FREDAG och jag känner mig äntligen riktigt pigg och kry, vilken lycka. Har gjort massor idag av sånt där som har legat på hög den senaste tiden och som jag inte riktigt orkat, beställt grejer som behövs hem, dragit igång projekt växthus, fakturerat en hög och så ordnat med snickare till en grej och styrt upp ett nytt jobb osv. Tagit Moje på fredagstur på stan med Espressohousefika och blom och godisshopping. Han fick bestämma vad vi skulle göra för att han helt enkelt är typ SÖTAST. Jo. han har sin gamla mamma runt lillfingret! (fast han säger ju saker som ”åh min guuulliga lilla mami” och så pussar han hårt på munnen – då man kan ju bara inte motstå någonting:)

.

.

.

Så idag gick jag alltså för helsvart.  Älskar ju mina nya ATP-kängor och så nya Bettyjeansen i svart också (BÄSTA höga modellen!) och höstens mesta blus – den med riktigt stor bred krage ni vet. Finns här

.

.

.

Har bokat frisstid också hurra! Höst och då vill jag alltid göra något nytt i håret.. kanske bli mörk igen? Sen så gjorde jag lite lyxiga ansiktsbehandlingar  (innan jag blev sjuk) som nu börjar kicka in nu och det är s å skönt (Jag kanske ska låta er gissa vad jag har gjort?? Nä jag lovar att jag ska skriva mer om det i ett annat inlägg;)

.

.

Nu ska vi grilla hamburgare här och mumsa med alla tillbehör man kan komma på och bara ha hemmamys med extra allt och sen väntar Idol och d e n skålen SMÅGODIS! (Är ju smågodisets dag idag så måste man ju frossa ordentligt:)

.

.

Önskar en suuupermysig fredagskväll!

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “ETT LITET FREDAGSTODELOOO

  1. Hej😊
    Älskar när Du berättar o tipsar om behandlingar!! Jag har bokat en retinol behandling o profhilo om någon vecka. Så intresserad hur ofta o vilka olika saker du gör för att se så fräsch ut🥰
    Mvh Catarina i Värmland

  2. Hade varit roligt med ett inlägg med dina solglasögon, märke och modell. Gärna strl på dom också! =)

  3. Jag gissar på att det är den avancerade och lyxiga Foreo -behandlingen som kickat igång.😉

  4. Åh, ett stort välkommen tillbaka! Jag ser så mycket fram mot inlägg om ansiktsbehandlings inlägg! Vill också veta hur du bär dig åt för att vara den snyggaste kvinnan ever!?

  5. Härligt att du mår bättre, så otroligt snygg du är på bilderna! Spännande att se vad du hittar på med håret. Jag gissar på en mörkare ton, tror du skulle klä bra i chokladbrunt hår med lite ljusare slingor till dina gröna ögon. Tack för en fin blogg, trevlig helg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg