KITTAD FÖR LÅNGA SKÖNA HÖSTPW & SANNINGEN?

.

Titta vilka nya sköna snygga träningskläder från Nike jag hittat! Stadium hade 20% just nu på allt så det var bara att passa på. Dagens lilla tips:)

.

.

.

Cool boxig vindjacka, svart top under och camotights som sitter som en smäck. Snyggelisnyggt eller hur! Så nu är jag kittad för långa  pw´s för det är det jag ägnar mig åt just nu tills nacken är helt bra. Vågar inte fresta på riktigt än men jag har hittat en riktigt bra naprapat som ska fixa mig!:)

.

 

Sen måste jag bara ta upp en grej som blev en liten diskussion i kommentarsfältet! Som jag tycker är så intressant och det är det här om man verkligen måste säga sin sanning när man kanske tycker att någon köpt något tokfult eller om man alltid ska vara vänlig och ”låta det passera”?  Eller kanske säga något snällt istället bara för att tex vara en go vän (Jag har själv haft pers i min närhet som utbrustit sina sanningar hur som helst som tex när jag skulle gifta mig en gång utbrast ”Ska du heta Öfverberg nu?? Hahaaa. Åh det var verkligen det FULASTE efternamn jag någonsin hört. Jaja, du kommer alltid vara en liten Larsson för mig” Det var ju kanske sanningen för min (fd) vän då men det sårade ju mig rätt mycket. Eftersom jag tom skriver om det nu 20 år senare:). Om din vän exempelvis köper, i ditt tycke, ett helt enastående fult hus – säger du det då? För att det är ”sant” för dig.  Eller ”ljuger” du för att vara lite mer härlig. Eller kanske säger du bara sanningen om denne vän köpt en för dig gräslig fåtölj? Som är en lite mindre sak… Var går gränsen – får man ha åsikter om kläder? Hår? Utseende? Smak? Eller ska man bara få uttrycka sina personliga åsikter anonymt på nätet. Hm. Bara för man själv tycker något är fult så betyder det ju inte att saken verkligen är det. (Du som bara måste uttrycka din åsikt kanske har en rätt usel smak fast du inte förstår det haha. Vem vet?;) Vad tycker DU? Är du en vänlig lögnare eller en envis sanninssägare eller lever du kanske efter ”har du inget snällt att säga – var tyst”:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

60 kommentarer till “KITTAD FÖR LÅNGA SKÖNA HÖSTPW & SANNINGEN?

 1. Nej, jag tycker verkligen inte att man alltid ska säga sanningen om det är något som sårar. Avskyr folk som säger att dom ”bara är ärliga” = omskrivning för att vara taskig. Däremot kan det ju vara taskigare att inte säga sanningen om det handlar om en nära vän som man verkligen tycker om och som tex ska på date och satt på sig något som absolut inte gör henne rättvisa. Fast bara om hon frågar efter ens åsikt såklart. Det som jag tror kan vara en anledning att folk kan kommentera att möbler du köpt är fula är att du beskriver din blogg som ett magasin och ett jobb, och saker man ser i magasin eller i artiklar om inredning i olika tidningar kan man ju ha åsikter om och det skulle jag nog kunna kommentera om jag tyckte det var fult, och framför allt alla opraktiska saker och stylingar vi matas med de senaste åren. Men med det menar jag inte att jag tycker det är ok att kommentera taskigt om saker du köpt 🙂

 2. Jag tycker inte man ska ljuga om man tycker att något är fult. Tror jag sticker ut där lite jämfört med många vänner som skulle säga att något är jättefint fast de inte tycker det. Däremot säger jag inte heller att det är fult utan håller hellre tyst. Kan bli sjukt irriterad och fattar inte varför man ska säga att något är fint när man inte tycker det?, skulle själv inte vilja att nån var oärlig med mig bara för att göra mig glad.

  1. Kan hålla med dig i din åsikt. Kan för mitt liv inte förstå varför det anses snällare att säga att något är snyggt, oavsett frisyr, kläder eller inredning, eller t om ett efternamn, än att säga sin sanning. Då tycker jag att en snäll lögn är fulare än en brutal sanning. För vad vill man hellre höra, sanning som ibland kan göra ont eller en sanning som kan göra ont. Jag vet vad jag hade valt, en sanning oavsett bra eller dålig. Rather hard truth, then sugercoated bullshit.

   1. Det är just det, din sanning. Bara din. Den kanske anses som osann och falsk för de allra flesta andra? Din åsikt är ju inte automatisk den rätta i övriga världen och har inte någon bett om just DIN åsikt så behövs den ju inte. Ifall inte om den är på något sätt sårande.

 3. Men åh, en sån snygg jacka! Jag har sökt både på Stadium och på Nikes hemsida men hittar inte den. Visst är det märkligt.
  I övrigt – va fasen. Kan inte folk bara vara snälla och trevliga? Trist med otrevliga typer.
  Take care

 4. Face to face kan jag nog säga att jag inte alltid säger vad jag tycker. Vill absolut inte såra någon. Men att sitta bakom en skärm och skriva att man tycker något är fult? Jag tycker inte att alla kläder du visar eller andra inredningsdetaljer är WOW men då avstår jag att kommentera eller skriver något annat trevligt istället. Svårt att säga vad som är rätt eller fel och visst kan man skriva att ”nej det där var inte min smak”, men att skriva att något är fult känns inte ok😊
  Kram till dig (kläderna från Nike var awsome)

 5. Folk som ”bara är ärliga” kan vara det värsta jag vet, som att de sätter nån prestige i att säga taskiga saker bara för att det är ens ärliga åsikt. Måttot man försöker lära sina barn att ”har man inget snällt att säga så kan man vara tyst” kommer man långt med.
  Om någon frågar efter smakråd på t ex kläder så är det såklart schysst att säga vad man tycker, men om personen redan köpt nåt för att hen förmodligen tyckte det var fint, så känns det inte som att det är till nån större hjälp att säga att man inte tycker det.
  Dessutom finns det alltid NÅGOT positivt man kan säga om man nu har så stora problem med att dra en vit lögn – ”Den ser jätteskön ut!” ”Å vilken härlig färg!” osv osv. Folk är bara idioter som tvångsmässigt kläcker ur sig sina sk ärligheter.

 6. Jag har inget behov av att säga min åsikt som inte delar en väns lycka, då töjer jag hellre lite på ordvalen faktiskt! 🙂

  //Marie

 7. Jag och min bästis kör nog mest med ”hmm inte min smak” när nån av oss köpt nåt den andra inte är helt såld på 😊
  Beror kanske vad som finns bakom orden också, om man tycker om personen och känner genuin välvilja så väljer man sina ord. Tror vissa vill trycka till andra av olika anledningar genom att vara ”bara ärlig”, kanske att de har något i sin bakgrund som gör det svårt att vara glad för andra.

 8. Jag hade många ”vänner” när jag växte upp som inte var sena med att berätta hur konstiga mina val var eller att jag inte passade i den och den tröjan. Eftersom jag vet hur mycket det sårar skulle jag aldrig göra så själv mot någon. Visst kan man med snälla ord säga att något inte är ens stil, men allra oftast tycker jag att det alltid finns något positivt att säga, om det så bara är ”den fåtöljen passar jättebra in här!” istället för att säga just att något är fint eller liknande. Sen är det väl skillnad om det gäller icke-ytliga saker och en person faktiskt ber om råd, men då försöker jag att säga saker på ett snällt sätt.

 9. Jag kan känna lite så att jag inte bryr mig överhuvudtaget om vad någon annan tycker. Frågar sällan om någon tycker det jag köpt/har på mig/etc är fint. Jag gör det jag tycker är fint och sen får folk tycka vad man vill. Säger man att man tycker något är fint men egentligen inte alls håller med så struntar jag fullständigt i det.

  Personligen skulle jag aldrig vara ärlig. Lite fegt kanske men ser ingen anledning att vara 100 % ärlig. Det kanske är en jättekänslig fråga för den andra och jag vill absolut inte såra någon.

 10. Nej! Det är aldrig ok att säga taskiga saker till någon i verkliga livet eller på nätet. Tyvärr finns det alltför många elaka människor, dessutom helt utan vanligt folkvett. Har man inget snällt att säga är man tyst. Svårare än så är det inte. Och du, fåtöljen var superfin och passade ju perfekt där. Älskar ditt hem och din färgskala.

 11. Inte svårt egentligen. Jag tycker alltid att man skall vara ärlig, annars blir man ju lite av en insmickrande person som vänder kappan efter vinden. Dock kan man hålla inte med negativa kommentarer till okända om det ändå inte tillför något. Men med mina riktiga vänner är jag ärlig på ett trevligt sätt eller håller tyst.

 12. Man kan ju heller inte säga att någon har urusel smak 😉 efter som alla har olika tycke och smak. Det som är snyggt för mig, kanske är fult för dig. De flesta vet nog var man väljer att knipa igen kakhålet och inte.
  Å ja, jag försöker att vara ärlig i den möjligaste mån som det går. Det innebär inte per automatik att jag blir rent elak för det, eller vill vara elak över huvud taget. Det finns olika sätt att uttrycka sig och det beror helt på vad det handlar om. Är det så hemskt verkligen?
  Tycker din vän som hånskrattade åt ditt efternamn t ex var rent elakt. Men ibland gör människor fel utan att tänka på hur mycket det kan såra den andra.

  Jag klarar inte av människor som bara stryker medhårs och gullar. Får rysningar av det. Det tycker jag blir falskhet och inte alls särskilt snällt i längden.
  Man kan vara finkänslig och uttrycka sig på många olika sätt utan att ljuga någon rakt i ansiktet, eller, kan vi inte det?

 13. Jag brukar säga : det är inte riktigt min smak, men huvudsaken att du trivs!! Riktigt snygga träningskläder Petra🌟

 14. Jag håller tyst om jag inte tycker att något är snyggt i min smak. Smaken är ju som baken. Finns ingen anledning att såra någon.

 15. Jag håller med dig Petra. Jag vill vara snäll och göra andra människor glada, har inget behov att säga vad jag tycker. Isåfall försöker jag göra det snyggt typ ”wow så fin, det är verkligen du” eller något liknande. Blir lika ledsen varje gång min syster med familj kommer på besök. Aldrig att man får den minsta lilla kommentar om hemmet och vad man fixat med trots att jag får många fina kommentarer av andra. Denna tystnad är värre än allt. Om det någon gång skulle komma en kommentar är det med ett stort hahaha efter. Jag väljer att se det som avundsjuka.
  Snygg du är i träningskläderna! Fin kväll till dig du fina människa!
  Kram

  1. Åh jag förstår dig precis, den där tystnaden kan verkligen också kännas som en diss. Dessutom från de som man verkligen vill ha lite kärleksfull respons och snälla ord ifrån:( Kram på dig!

 16. 1. Ärlighet varar inte längst.
  2. Vänlighet föder vänlighet.
  3. Ingen gillar att få kritik.
  4. Din f d vän verkade vara ute för att såra. Avundsjuk? Min mamma hade ett uttryck för det: ”Avundsjuka kan äta skit.”
  5. Det finns ett latinskt uttryck som översätts till ”Om smak tvistar man ej” Har någon gammal grekisk filosof tänkt ut det så är det säkert rätt! ;-). Eller mer modernt: Alla gillar inte stolen. Inte precis det mest sårande man kan säga i ett kommentarsfält. No big deal. Låt det rinna av dig!
  Ha det så bra och lycka till med träningen i ursnygga outfiten!

  1. Så sant!

   Haha, nej jag blir absolut inte sårad av det och att några ogillar stolen. Det får man absolut göra. Det var mer själva grejen me det här om hur mycket och kraftfullt man tycker man får uttrycka sina egna negativa åsikter omkring sig. Alltså innan det blir för mycket ”sanning” och taskigt! Tycker det är intressant att människor är så olika där. Jag säger själv aldrig något negativt om andras grejer men berömmer gärna och ger komplimanger för att det är så härligt att göra folk lite glada helt enkelt!:)

   Kram

  1. Vem är 50?:)

   Nä men allvarligt, tror du på riktigt att alla som är över 40 bara ska tåla och ta vad som helst bara för att det är någon annans ”ärlighet” som måste pysa ut? Att man bara ska ta all negativitet då. Herrrrrregud säger jag med.

   Sen åter igen, jag syftade absolut inte på någons åsikt om mina prylar här utan på själva synen på att just ”ärlighet varar längst” och till vilket pris. Kan inte folk bara försöka vara lite vänliga och ha goda intuitioner. Finns så mycket skit i världen nu, vi behöver väl inte ge varandra skit också?

   1. Nu förstår jag inte…Ärlighet vara längst rent allmänt…syftar inte på din stol eller nåt som har just med dig att göra…50 år är en siffra men mer än vuxen om du förstår vad jag menar… man kan vara ärlig utan att kasta skit.

 17. Så sant. Jag tycker ofta att människor som ”skryter” över att dom minsann inte är rädda för att säga sanningen till folk, ofta innebär att säga elakheter. Varför är det så. Det måste väl finnas snälla saker att säga som är lika sant. Och varför måste man pracka på folk ”sin” sanning om det gör folk ledsna. Vad är det som säger att den åsikten är den rätta.

 18. Jag fick tidigt lära mig att man ska vara mot andra som man vill att andra ska vara mot en själv. Jag tycker att det är mycket trevligare att umgås med människor som vill andra väl och som har goda intentioner, är snälla, omtänksamma och godhjärtade, som vill sprida glädje och värme. Det är också det jag vill ge tillbaka och så jag vill vara mot andra. Elaka kommentarer hör inte hemma där, ”sanning” eller ej…

 19. Pepp pepp. Jag har läst din blogg i flera år utan att lämna någon kommentar. Tänker att det finns många läsare som mig, som gillar det du gör så himla mycket men som inte lämnar några avtryck. Jag är helt övertygad om att din blogg är superuppskattad av alla läsare (annars slutar man läsa hoppas jag) och att du fortsätter i många år till. Du är superinspirerande och ibland när vardagen känns lite geggig så går jag alltid in en vända på bloggen och blir energiboostad. Kör på som du gör!

 20. Man ska inte sanktionera att säga nåt elakt med förbehållet att det handlar om ärlighet. Om någon frågar hiss eller diss säger man naturligtvis sin ärliga mening MEN MED GOD TON OCH RESPEKT. Att häva ur sig att något som nån köpt är fult, är bara ett sätt att trycka till och vara elak. Nä, jag går inte omkring och säger min ärliga mening till folk om jag inte har nåt fint att säga. För man hittar alltid nåt gott och positivt att säga, såvida man inte är missunnsam och dum. Tycker jag, trallala

 21. Om hen frågar mig om vad jag verkligen tycker och vill ha min åsikt säger jag försiktigt annars tycker jag att alla människor har rätt att ha olika smak, det är ju det som gör oss så unika personer

 22. Snyggt !
  Och din fd vän som kommenterade ditt nya efternamn – det lyser ju avundsjuka rakt igenom från hennes sida haha, /kram

 23. Det beror på situationen, är jag med en vän och shoppar och hen vill ha min åsikt om något klädesplagg så är jag ärlig. Det betyder inte att man behöver vara elak! Samma sak går att säga på många olika sätt och att såra är inte coolt. Annars, har jag inget snällt att säga så är jag tyst. Förutom om jag tycker någon beter sig som en knöl, då kan jag ryta till och säga att så säger man inte! Så något enkelt svar finns inte. Men att sitta på nätet och kommentera om saker jag inte tycker är fult eller för att vara elak, nedvärderande etc är inte min stil. Sällan jag kommenterar överhuvudtaget, gillar istället det jag tycker om, scrollar förbi det som inte faller mig i smaken.

 24. Frågan är vems sanning,,,smaken är som baken .Finns ingen anledning att såra eller vara elak.har du inget snällt att säga låt bli.Framförallt låt bli att trycka ner andra.Snygg outfit!!

 25. Jag tycker att man ska vara ärlig i den mån det är möjligt om man kan säga så. Många däremot i de sociala medierna kan inte ta en kommentar som inte går i linje med författarens. Alla får tycka som de vill tänker jag.

  Om min vän köpt ett hus som inte föll mig i smaken skulle jag nog inte säga att det var skitfult utan kanske säga att där kommer ni säkert trivas. Personligen gillar jag mera enplanshus eller vad det nu må vara. Sedan måste man ju tänka ett steg längre och inte säga att detta var det fulaste huset jag sett. bättre att säga något som är positivt men då kanske inte handlar om huset vara fint eller inte. För att ljuga och säga att detta var superfint blir ju fel om man inte tycker det.

 26. Du visar upp dig själv, dina barn och ditt hem för att inspirera dina följare och locka dem att köpa kläder, skor, möbler, inredning mm. Det kan ju vara därför en del tycker det är okej att ha åsikter typ” Nej tack, det där gillar jag inte och kommer inte att köpa”, ”Det där är inte värt sitt pris”, ”Det där är inte min smak” osv..ibland kanske lite väl hård ton. Men det du kan tänka på är väl att följarna inte dissar dig som person utan själva samarbetet med prylarna och kläderna du vill att andra ska inspireras av och handla.

  1. Man får jätte gärna ha åsikter och tycka annorlunda Inne hos mig! Det är absolut inget problem och det är ju verkligen inte elakt att skriva tex att det där gillade inte jag och jag tar det absolut inte personligt. De som är rätt elaka här inne är få och ofta samma personer som sprider sin negativitet om och om igen.

 27. ”If you can’t say anything nice, don’t say anything at all.” Så är det verkligen!

  Så onödigt att säga fåtöljen är ful till exempel. Varför säga eller skriva så? Finns ingen anledning!

 28. Avskyr människor som skryter att de är ”ärliga” och tycker sig ha rätt att säga elakheter. Nej vänlighet kommer man längst med. Skulle aldrig säga att något är fult till någon, alla har vi olika smak. Har man inget snällt att säga ska man vara tyst. Och det finns alltid något snällt att säga….om man vill 🙂

  Fina träningskläder! Du Petra är snygg som alltid, älskar din nya hårfärg. Har följt dig i flera år men kommenterar sällan numera. Ha en fin dag! Och tack för all inspiration. Kram

 29. Människor som uttrycker sig klumpigt, okänsligt eller rent av elakt finns överallt. På arbetsplatsen, i skolan, på nätet i olika forum…. Kan bero på pms, hävdelsebehov, taskig barndom, ångest, avundsjuka, bad hair day, dåligt väder eller vad som helst. Det viktiga är att inte låta det suga energi och gå igång på det. Låt det passera, nonchalera och lägg fokus på viktigare saker. Att säga att någon har konstigt/fult efternamn eller har fula kläder, taskig smak, utstående öron är ju grym sandlådenivå som man bara ska garva åt och vifta bort.

 30. Jag säger att något är fint om den som köpt den tycker det. Jag kan säga att ”den är fin på dig och passar din stil!” Efrersom den ju gör det då hon gillar den 🙂

 31. Jättefina kläder och du blev väldigt fin i håret också! Fåtöljen var också fin;)

  Har följt din blogg länge och läser de inlägg jag är intresserad av, vilket är de flesta och annat scrollar jag förbi. Simpel as that. Stör jag mig på en bloggare så är det ju ett fritt val att läsa.
  Förfaras såå ofta över hur elaka och småaktiga kvinnor är mot varandra! Att inte skriva sånt du inte skulle säga till någon live är en regel som vi lär barnen och borde inte behöva påminnas till vuxna människor.
  Du är en snygg och stark kvinna Petra och det sticker i ögonen på många men det ligger inte hos dig…

 32. Men SÅ snyggt! Tack för att du gör mig träningspepp! Måste komma igång med det känner jag, men gjorde titthålsoperation förra måndagen (tog bort äggstockarna, snyft) och får inte anstränga mig för mycket än men motion är ju a och o för en bra hälsa så snart så.

  Hm, jag är nog rätt så ärlig mot mina vänner om de ber om min åsikt, fast aldrig på ett elakt sätt. Vi vet ju precis var vi har varann och i vänskap hör inte elakheter hemma. Inte annars heller såklart, det är ju fruktansvärt med folk som har det i sig medvetet att vara elak mot någon, som många väljer att vara bakom en skärm nuförtiden tex..
  Men att tex säga att en fåtölj inte faller en i smaken är i sig inte elakt utan det beror på hur man uttrycker sig. Däremot att säga samma sak om någons utseende är direkt elakt.

  Olika åsikter är bra att ha men att vara snäll är viktigt. Du har dina åsikter som du delar med dig av och raljerar ibland över saker som inte faller dig i smaken men alltid med glimten i ögat och jag tycker du är jäkligt rolig och duktig som fasen på det du gör.
  Annars skulle jag inte hängt här för typ 11:e året på raken 😉

  Kram!

 33. Nyckeln är att inte hålla på att värdera precis allt hela tiden och tycka så himla mycket om saker och ting och allt och alla. Om hen köpt ett hus som hen gillar; istället för ”åh fult hus” så tänk ” kul för dem att de hittat ett hus de gillar!” Personligen ser jag inget som helst mer ”härligt” med folk som kör ”vita lögner” för att framstå som schysst – man förstår direkt ljuget när någon säger ”fint!” fast de inte tycker det; sånt märks direkt och gör bara folk osäkra! Vita lögner i positiv anda gör dig inte till en härlig och god människa. Att hålla på och tycka att andra har fult, dålig smak och dåligt det och det är bara missunsamt och ohärligt, skit i det och lägg tankarna på något mer intellektuellt istället (om det går???)!

 34. Det är väl klart att man blir lite ledsen om någon säger att det man har köpt är fult, eller om man har klippt håret och färgat så att det verkligen syns men en ”kompis” inte säger ett ord. Det är ju kul att ge komplimanger och kul att få, jag tror inte på att säga allt man tycker rakt ut och jag tror heller inte på att man ska tåla att höra vad som helst. Fina träningskläder🥰🥰

 35. Om någon verkligen frågar vad man tycker – och man inte tycker att det är fint, så finns det trevliga sätt att säga det på. Typ ”Vet du, jag tycker att den passar väldigt bra här!” alternativt ”Vet du, jag själv känner inte att jag passar i mönster, men du ser verkligen ut att trivas i det. Så kul!”

  Om personen INTE frågar vad man tycker, utan bara stolt visar upp sitt köp – så finns det ABSOLUT ingen anledning att uttrycka sin åsikt om man tycker att det är fult.

  För VAD ska personen göra med den informationen?? Ändra sig? Komma ihåg att du tycker att det är fult varje gång hon har det på sig/varje gång du besöker henne i hennes hem? Kommer hon känna sig glad då?

  SÅ.

  Efterfrågas åsikter: ge det på ett snällt sätt, om man nu inte tycker att det är ens personliga smak.
  Efterfrågas INTE åsikter: Behåll negativa kommentarer för dig själv. De gör ingen nytta mer än sårar.

  Inte svårt alls, tycker jag…?

 36. Jag är ärlig om någon frågar mig om råd angående ett plagg, något man ska köpa eller lägga pengar på men jag anser att smaken är som baken, vad jag lägger mina pengar på är min ensak. Jag tycker man ska välja sina ord när man kommenterar någons val. Jag väljer att ha veckostädning för att jag vill kunna vara i vår stuga på lediga helger, jag väljer kvalitet på kläder istället för kvantitet, jag väljer ekologiskt, närodlat när det gäller mat. Mitt tyckande är ju irrelevant hos någon som redan klippt av håret, köpt något som jag aldrig skulle köpa…. man är ju glad för det man köper för att man valt det själv! Jag väljer det positiva framför att få någon att ångra sig eller känna sig dum! ❤️

 37. Har jag inget snällt att säga kniper jag truten 😊 Frågar någon om min åsikt är det en annan sak! Trevlig helg gumman 😘

 38. Om en vän frågar efter min åsikt så försöker jag vara så ärlig som möjligt (utan att vara taskig såklart), annars tycker jag det är onödigt att kläcka ur mig det som dyker upp. Har personen inte bett om min åsikt finns det ingen anledning att lyfta åsikten heller. Om det inte handlar mer allvarliga saker som kanske måste lyftas av olika anledningar. Men tycke och smak är inget man behöver tvinga på andra som inte bett om det. Att behandla andra som man vill bli behandlad själv är verkligen en klyscha med så mycket sanning, tänk om alla kunde lära sig den.

 39. Jaa du… svår fråga. ”Om du ingenting säger har du ingenting sagt” och säger du så skall du stå för din åsikt. Så tycker jag. Sen igen om någon frågar, ”Vad tycker du?” Då skall du svara ärligt vad du tycker och stå för din åsikt. Och är man dum och frågar någons åsikt, ja, då skall man heller inte ta illa upp om någon tycker eller tänker på ett annat sätt. MEN! Man måste inte öppna mun och ropa ut sin åsikt alla gånger! Man KAN välja att vara tyst. Så tycker jag.
  Och nu kan jag säga då att riktigt snygga träningskläder men inte mina färger… sen igen så kör jag nästan alltid svart så…. Ha en riktigt god vecka!

 40. När jag var yngre kunde jag nog såra folk med att jag sa vad jag tyckte och tänkte. På äldre dar har jag insett att man inte blir speciellt populär om man alltid uttrycker sin åsikt så nu säger jag alltid något positivt när jag tillfrågas. Tycker jag att något är för jäkla fult eller att nya killen är svinful säger jag ändå något trevlig. Det är ju den personens smak, och smaken är som baken; delad.

 41. Damned if you do, damned if you dont. Ljuga för att vara snäll är lika illa som att säga sanningen för att såra. Var ärliga istället för att ljuga, för man måste kunna vara så pass vuxen att man kan ta både ris och ros. Varför måste man alltid framställas som en taskig person bara för att man säger sin sanning. Man är väl taskigare om man inte säger sanningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *