HÖSTHÅRET

SAMARBETE SALONG WAU

.

Igår var det då ÄNTLIGEN dags att fixa håret! Hairtalkslingorna var på väg (de är tejpade och följer ju med håret nedåt när det växer) och färgen var ”ljust sommargul” för mitt egna hår blir alltid jättevarmt i tonen och ordentligt blekt av solen. Var paniktrött på denna ickefrisyr med frasiga toppar så det var alltså hög tid. Det är alltså mitt egna hår som syns på bilderna (mina två paket Hairtalk som skulle färgas och sättas om sitter på dockhuvudet:) Det var duktiga och extremt söta Anna på salong Wau Jakobsbergsplatsen som fixade håret så himla bra igår – verkligen ett tips. Har bara gått till Wau i ett par år nu och och rekommenderar dem så mycket! Så skönt när man hittar en sån salong inte sant:)

.

.

.

Resultatet – mitt nya hösthår! Men ni ser ju. Tjockt, blankt, mörkare, kortare och i kalla beige toner och slingor. Trivs så bra!

.

.

.

Var lite stress när jag var klar och skulle iväg så efter-picsen på salongen togs i ett nafs (i knasig belysning..) men ni ser ju s k i l l n a d e n på färgen! Nu är jag rätt mörk men ändå rätt ljus om ni förstår. LOVE it. Två paket Hairtalk gör så himla mycket för känslan och volymen. Så älskar jag när frisören (Anna) lyckas lägga slingorna i luggen så där perfekt och lagom. Köpte med mig ett gäng proffshårprodukter också som ska hålla håret i bättre trim, ska visa sen (Skjortan är förresten ny och så snygg i klassiskt lite Hermésmönster- finns här om någon undrar)

.

.

Idag har jag en hel del att fix med so got to go! Ha en underbar höstdag nu alla!

.

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “HÖSTHÅRET

  1. Snygg färg! Hoppas på ett inlägg snart om ansiktsbehandlingen du nämnde som du gjort nyligen, som börjat ”kicka in” !

  2. Hej! Jag har nyligen börja följt bloggen och saknar lite ”om mig info” tack för annars rolig läsning

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg