ROCKIG DAGENS & SOFFA XL TILL SALU

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Här har ni dagens jag uppflugen på soffryggen i vårat stora vardagsrum /eller tre rum i fil som nu ska få sig en make-over! Saker ska bytas ut och säljas och panel ska spikas och väggar ska målas. Just väggkulörer är ju biggie minst sagt, jag provmålar och funderar just nu… Måla-Lisa kommer på tisdag så tills des MÅSTE jag bestämt mig iaf…Oh my vad jag älskar renoveringar förresten! Har liksom alltid gjort och alltid fixat hemma sen jag flyttade till eget boende när jag var 17. Är inte supersvag för det där helt sprillans helt nybyggda utan det är det där härliga men att förfina det som är gammalt och lite slitet. Får lite klåda när det blir för slitet – ni vet när papptak börja flagna, hörnen blivit sotiga och vitfärg gulna.. Äälskar  helt enkelt känslan av nymålat och den där doften och vill att det ska vara fint överallt jämt.. Men allt slits ju så det är bara att se över huset med jämna mellanrum och måla med lite nya kulörer är ju det klart billigaste enklaste sättet att få känslan av nytt!

.

.

.

Den här soffan som ni skymtar kan nu blir din om du vill. Kostar över  30 000 kr ny och det är en Tine K XL (här har ni länk till där jag köpte soffan och ja det är min soffa på bilden) Vit bomullsklädsel i fint skick och soffan är hela 290 cm. Den blir din för 7000 kr (hämtas i Västerås. Maila mig på houseofphilia@hotmail.com vid intresse!) Uppdatering: SÅLD!

.

.

.

Gillar ni min nya balla blus så hittar ni den här (Jag har xs och är 169 så vill du inte ha den riktigt så kort så ta en strl större:) och slim-fit-Lillyjeansen (sitter s å bra) som är svarta finns inte längre i den färgen men de finns i riktigt  mörkblått här

.

.

Nu ska jag surfa vidare bland alla inspirerande bloggar/Instakonton/Pinterest/magasins en liten stund till här och sen blir det en cykeltur ner till torget i snö-regnslasket för att köpa lite nya vackra amaryllisar till köket (Amaryllisens dag idag!)

.

Ha nu en fortsatt härlig torsdag!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “ROCKIG DAGENS & SOFFA XL TILL SALU

 1. Nydelig sofa, synd jeg bor i Norge. Gleder meg til å se resultatet når det er ferdig, vet det blir lekkert 🙂

 2. Den soffan är ju så fin och passar så bra hos dig.
  Nu blir jag förstås nyfiken vilken du ska ersätta med. Måste ju passa med din Eilersen.
  Kan du inte berätta ;)?

 3. Jag hade målat vitt i en varmare ton o en ”mörkare” ton av vitt på elementskydd o inbyggda hyllan. Personligen så less på grått o beige/greige. Lycka till med ditt val 💫

 4. Spännande att se hur det blir – älskar att göra om hemma och även att se andras ”före och efter”! Har du några bra tips på bra, inspirerade bloggar, instakonton eller Pinterest? Eftersom jag gillar din stil så skulle det vara spännande att se lite av vad som inspirerar dig! Önskar dig en mysig kväll! /Maria

 5. Antar att du mer el mindre fått den soffan då den är med på hemsidan, så det blir ju lättförtjänta 7000kr.

  1. Vad vet du om det? Och om så vore vad har du med det att göra på riktigt? Vad jag vet är det inte förbjudet att tjäna pengar. Dessutom så är bloggen vilken marknadsföringsplats som helst och helt gratis blir det ju inte för Petra. Ligger ju jobbabakom allt oavsett på flera plan.

   Är så ofantligt trött på alla dessa gnällkärringar som dyker upp här i kommentarsfältet oavsett vad Petra gör. Ni som stör ihjäl er. Sök hjälp. På riktigt och scrolla vidare. Dyk inte in här och förpesta allt för alla andra hela tiden.

   Trevlig helg till dig Petra.

   1. Man måste ha väldigt tråkigt i sitt eget liv om man lägger tid på att gnälla på andra så där. Så ja, dem borde se om de kunde hitta på något kul, istället för att läsa bloggar som irriterar dem. Deras attityd säger ju en hel del om dem själva. Sprid mer glädje!

 6. Galet snygg blus måste jag bara säga. Den måste jag bara ner till centrum och prova imorgon. Hoppas att den passar så som jag önskar. Tack för tipset.

 7. Så kul och spännande att följa din renovering. Vi håller också på att göra om hemma men projektet har stannat av lite. Bra med ny inspiration här så man blir sugen på att ta tag i det igen.

 8. Jag tror att vi är många som uppskattar att du brukar vara så bjussig när det gäller färgkoder. Skulle även vara intressant att höra hur du resonerar när du väljer kulörerna. Vad väljs bort och varför om du förstår vad jag menar.

 9. Jättefin soffa! Försökte se om man kunde köpa vara klädsel till? Rent vitt passar inte hos mig 😔

Comments are closed.