LITE NYTT HOS MOJE OCKSÅ

.

Mojes nya vinteroverall hänger där på hans nya (eller Beas gamla) garderob och väntar på vintern!  Moje längtar ju sååå mycket efter snö för han är ju helt säker att komme bara snön så kommer ju tomten också:) Japp minstingen här hemma är galet pepp på jul precis som hans mami. Och vintern är visst på g? Hörde något om väntande snökaos på radion nyss här. Vore ju rätt mysigt med ett täcke kritvit vacker snö inte sant:)

.

Valde hur som helst en finfin ”bäst-i-test- overallen” från Isbjörn of Sweden denna säsong! Efter att Mojes Mini Rodinioverall förra vintern gick sönder i dragkedjan gaanska så omgående så bytte jag märke… Alltid är det liksom något med de där overallerna eller hur, stora och byngliga att ta på (p u s t) och så slits det hål fort på snabba pojk-knän direkt eller blir tokblöta. Jaja, nu har en ny iaf!

,

,

.

Eftersom Bea fått en ny arbetsplats (som jag visade häromdagen) så fick Moje en också! Förstå lyckan att vara storkille med s k r i v b o r d och egen d a t o r, ojojoj haha. Så mitt gamla skrivbord från Asplunds och stol från Stokke.

.

..

.

De där molntapeterna kommer han dock få dras med till han flyttar hemifrån,  de är ju bara för mysiga! (Fornasetti hos Cole & Son för den som undrar:)

,

,

.

Så fick han matchande mössa med skönt pälsfoder, fingervantar (viktigt;) och bästa vinterbarnkängorna från Sorel.

.

.

Sorry för att jag varit borta två dagar förresten!!! Har bara haft sååå mycket att göra och när jag väl har haft tid att fota så har det varit becksvart osv,,. Är ju så grått och det blir ju mörkt så galet tidigt som sagt! Nu ska jag iaf åka hem till mina föräldrar (som för övrigt är fast borta på öjn och troligtvis inte ens kommer hem till jul så att vi alltså inte ens kan julvinka till eller kasta klappar på dem, snyft) för att tvätta igen för vår tvättmaskin har gått sönder och det är t r e veckors väntetid på reperation. Alltså tre veckor utan tvättmaskin för en storfamilj är helt galet ja orimligt mycket!!! (Är du en möjligtvis  ledig tvättmaskinsreparatör eller känner en – så maila mig direkt!:)

.

.

Ha nu en fortsatt fin lill-lördag!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “LITE NYTT HOS MOJE OCKSÅ

  1. Wow, så fint det blev! Mojje måste vara supernöjd med sitt rum. Letar efter pepparkaksformarna från ditt förra inlägg, men hittar dem inte på TGR? Kram

  2. Är det kolet som behöver bytas ut i din maskin? Vanligt fel, i alla fall har det varit så för mig. Köp ett nytt kol, kolla på en film på Youtube hur du ska byta. Be maken om hjälp att lägga omkull maskinen och byt sen kolet själv. Jag har bytt det två ggr för egen hand på min maskin. Enkelt, bara man vet hur och det tar inte lång tid alls. Kvinnor kan, du vet! 😁 😉

  3. Petra,en negativ kommentar från dig som influencer kan vara förödande för ett företag. Det kan väl hända den bästa, att man råkar få ett dåligt exemplar och då får man byta. Jag tror säkert att de hade varit angelägna att ställa tillrätta. Nu vet jag ju inte hur resonemanget gick, men som sagt i dessa tider behöver alla sina kunder.
    Väldigt fin overall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *