EN SVANEN

.

Två lite snabba skeva mobilpics bjuder jag på idag! Hann inte fota med min ”riktiga kamera” och dessutom är det ju liksom inte alls klart i vardagsrummet och lite hej och hå. Snyggbilder får vänta lite (Jag har fortfarande inte bestämt vare sig soffbord eller soffa faktiskt. Velar mellan två….) men jag måste ju bara visa vad som kom idag med transporten – mitt Lauritzfynd! Min julklapp till mig själv (H visste inte ens om att jag budat och vunnit denna så han. blev lite förvånad idag. Fast jag bestämmer typ 99% av hur det är här hemma så han är van:) Fick den faktiskt för mindre än 1/3 av nypris och den är i finfint skick – min Svan i mörkbrunt finfint och helt fläck och repfritt läder. Ibland ska man ha tur, även om man får vänta 1 månad på leverans… (jo det är ju liksom lite gambling med att ropa in osedda varor på dansk auktion och n ä r man får sin vara och o m den är vad man tänkt sig) Hur som helst, Svanen visade sig vara i perrfekt brun nyans, jag är ju svag för det där lite mörka svala bruna ni vet och den är som gjord för att kombineras med min PK 22 (skymtar där bakom ja) som också är från just märket Fritz Hansen. Dessutom är just den där färgen helt enkelt klockren med nya väggfärgen Mycket bättre än mot det blå-grå.. Och visst är det kul med lite  n y t t.! Eller nygammalt i detta fall:)

.

Nu ska jag packa för imorgon bär det iväg en liten bit på lite äventyr!

..

Ha nu en mysig kväll mina vänner och läsare och – BE KIND ALWAYS!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “EN SVANEN

  1. Men vad kul!!! Den är ju så snygg och såå skön🤗 Mina svärföräldrar har en och det är alltid ”fight” om vem som får sitta skönt😜
    Stort grattis till fyndet och kram

  2. Tänkte först – ska hon verkligen göra om som redan har det så fint… men vad kul det ska bli att följa det här. Sååå snyggt! WOW!

  3. Så fint det blir i vardagsrummet. 🌟
    Så kul med auktionskap, lite mer ”sport” att hitta fynd på auktion än i butik som vem som helst kan löpa och köpa. 😁
    Grattis! ✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *