G L O W

BEALD REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Idag denna lördag tänkte jag tipsa om riktig bra make-up som jag har shoppat! Make-up som ger lyster och glow och sån fräsch look som man hela tiden strävar efter. Och ja man strävar mer och meeer ju äldre man blir haha. Men på riktigt så mår min hud just nu riktigt bra ja nästan bättre än någonsin! Men det är ett annat inlägg, hudvården alltså. Nu ska vi snacka make-up och fix och trix:)

.

.

-.

Mitt nytvättade osminkade ansikte idag!

.

 

.

Vi börjar med den här produkten från Jane Iredal som är en helt suverän vårdande Liquid mineral foundation om du vill så naturlig ut med lite lyster! Den här har jag med lite rouge till vardags, bara för att jämna ut lite du vet men ändå inte se ”sminkad ut”. Finns i fyra olika färger här (jag har Warm Sienna)

.

.

Här har jag bara använt en lätt fuktig beautyblender och Liquid Minerals från Jane Iredale.

.

.

.

Sen måste vi ju prata om det hypade ekologiska märket RMS beauty! Av make-up-artisten Rose Marie Swift och vårdande och läkande egenskaper. Me l i k e.

.

.

.

Den här produkten är gaaalet poppis – Un cover-up cream foundation som finns i många kulörer här  Cream Foundation ger riktigt bra täckning så man behöver bara liite och ger en fräsch lyster och finish till huden. Lyxig och vårdande foundation för glowig känsla! (Jag har nummer 22)

.

.

.

Här har jag bara Un cover-up foundation! Krämen verkligen smälter in i huden och gör den så där jämn, fuktmättad och opudrig – helt underbar.

.

.

.

Sen har vi de här två godingarna från RMS beauty – Buriti Bronzer och Lip-to-cheek i färgen smile som ger perfekt solkysst look med lite naturlig glöd på kinderna!

.

.

.

Den här highlighterpaletten är ju magi. Ni vet en sån där subtil lyster som bara ser så där naturlig ut som vissa har? Här har ni grejerna. RMS Beautys luminizers har uppnått kultstatus i skönhetsvärlden för sin förmåga att ge huden en ungdomlig hälsosam lyster som ser ut att komma inifrån, en så kallad ”lit from within” glow. Precis så. Lite på kindbenen, lite på överläppen, näsryggen, lite på ögonlocket.. Living Luminizer X Quad Mini som du kan ha med dig överallt finns här

.

.

.

Med alla mina RMS-beautyprodukter. Naturligt mjukt tonat och glOwigt..

..

.

,

,

Med en bra bas behövs ju inte mer (Ögonmake-up, läppar och hår osv tar vi någon annan dag;)

.

.

Gillar ni förresten såna här små skönhetstips??? Jag älskar ju det själv om det är på riktigt och äkta. Med tydliga bilder osv:)

.

.

Ha nu en fortsatt fin lördag!

.

.

KRAM

.

.

..

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “G L O W

 1. Älskar såna här inlägg! Man vill ju se bra ut, ta hand om sin hud och själv, inifrån och ut.

 2. Jättebra tips! Vill gärna se mer! Den senaste tiden har du varit så otroligt söt/vacker! Är inte bara sminket, förstås, men rätt smink kan ju ge det lilla extra! Så lite humörhöjande sminktips sitter bra just nu. Och naturligt ska det va’! ☀️🤗☀️Man vill ju inte se ut som ett ”kakmonster” i vårsolen!😉

 3. Roligt med lite tips! Behövs lite tillsatt glow i vårsolen!
  Du är verkligen så vacker Petra!

 4. Jättegilla på dessa inlägg👍 Kul med lite nya fix o trix, jag fastnar så lätt i samma spår😊
  Kram

 5. Tack för tips och tydliga bilder. Så inspirerande! Ser gärna tips på naturlig ögonmake också.

 6. Snyggt! Gillar både hudvård och make up tips. Speciellt kul att du tipsar och visar dessa märken, älskar RMS Buriti Bronzer!

 7. Så kul med tips! Jag är sådan att jag oftast hittar något nytt när någon annan visar annars kör jag bara på samma. Du är så vacker, både osminkad och sminkad.
  Allt gott!
  Kram Justina

 8. Kul med sådana tips. Dock tycker jag ofta glow kan misstas för att man är varm och svettig. Gillar mer en helt matt look.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *