SÖNDAGSSKULPTURERA

.

Idag när min superpyssliga Bea tog fram sina grejer så provade jag också att skapa lite! Alltså lera, det har jag nog inte hållt i sen jag gick en sväng på Konstskolan vid Odenplan direkt efter gymnasiet. Flyttade då upp till Stockholm med en crazy fästman (och misstrivdes vansinnigt och förstod inte alls grejen med av alla svåra tokkreativa tvärtommänniskor, jag ville helst dansa disco till KLF i hotpants på ”Lord” hemma i Småstaden med mina homies:) Blev nog avskräckt från allt gällande skulptur och målning då, tyvärr. Man ska nog inte vara för brådmogen nej..

.

.

.

Hur som! På Konstskolan fanns det ju brännugnar som blev ett par tusen garder varma typ men det har man ju inte hemma direkt när man vill vara kreativ och leka med lera. Men då måste jag tipsa om denna lera som Bea använder! Enkel att jobba med och lufttorkar så man måste vara ganska snabb alt spraya med vatten med jämna mellanrum. Är ju väldigt poppis med skulpturala grejer i inredningen nu och med den här leran kan du ju knåpa ihop precis vad du vill ha och lite kul att göra något själv faktiskt? (Finns att köpa på hobbyaffärer på nätet som Skapamer)

.

.

.

Vad gör jag mer denna blåååsiga söndag?? Jag tvättar och jag sorterar (puh) och tränar lite nere i gymmet och så har jag en Butter Chicken i Crock Potten som doftar helt galet ljuvligt och som vi ska äta med mangosalsa, ris och naanbröd snaaart. MUMS (Recept kommer)

.

.

Hoppas ni också har en skön söndag!? Berättat gärna vad ni gör ni med, alltid kul att läsa:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “SÖNDAGSSKULPTURERA

  1. Har precis kommit hem från utomhusträning, iskalla starka vindar var det, men solen sken 🌞

  2. Sitter i karantän då vi har Covid här hemma. Vi är på dag 14 idag, och barnen har 4 dagar på sin isolering och jag 2. De som blir sist sjuka i familjen får en lååång karantän. Men vi mår bra som tur är! Jag har rensat färdigt här hemma så det blev en promenad i solen och kaffe mot husväggen. Smaken lever ju sitt egna liv så laga någon god middag är inte värt besväret haha. Men är så tacksam att vi mår så bra!

  3. Låter som en underbar söndag! Och vad fin handen blev! Skulle du kunna dela med dig av receptet på middagen?

  4. Älskar när du berättar minnen från förr, så kul att få veta sådana lite random saker. För att inte ha hållit i lera på så länge så blev handen väldigt fin!

  5. Vi var till Västerås i ett ärende och passade på att handla takeaway från YumYum. Har ni testat? Supergod mat!

  6. Kul att hitta tillbaka till saker man gillar att göra.
    Butter chicken I Crock Pot skulle jag älska att få receptet på. Snälla!

  7. Den leran gör min dotter superfina ljuslyktor av. Hon skär ut cirklar i olika storlekar som hon hänger över olika glas för att torka. Det blir som små veckade skålar att ställa värmeljus i. Fint med flera i olika storlekar. Blev fina julklappar till mormor och farmor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *