INTE HELT 100

.

Nej idag mår den här bloggerskan inte helt hundra usch. Ligger just nu nedbäddad och mår så där allmänt risigt och kymigt… Så ni får lite pics från trapphallen och så hoppas jag att jag kan kika in till er piggare och mer inspirererande och en hel del roligare snaaart (har ju bla fått hem en lampa som ska upp som ni ska få se sen såklart, själv vääldigt nyfiken på hur den blir:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “INTE HELT 100

 1. Orkiden ser inte ”helt 100” ut heller!😉 – Den är nog utom räddning… Den stackars lilla sjuka bloggerskan önskar jag snabb och god bättring❣️

   1. Nej, den ser faktiskt inte ut att må helt hundra, precis som Petra själv påpekar i ett tidigare inlägg.

    Man behöver inte nödvändigtvis hugga på allt, det var en lite kul kommentar!

    Krya på dig Petra! 🙂

    1. Ok jag tyckte den såg fin ut, mycket knoppar och fina gröna blad. Men vad vet jag 🤷 Och hugga? Nja inte direkt va, trodde på riktigt hon skojade 😊

     1. M, jag är helt säker på att du tillhörde det mobbande gänget i skolan, och har fastnat där. Du är inte trevlig.

 2. BM, dina kommentarer här är ofta så giftigt avundsjuka 😉
  Skrattretande när vuxna kvinnor har sådant behov av att liksom flika in något som sårar lite lagom i all hast.
  Fint att du följer upp orkide-kommentaren där med lite ärlig omtanke 😉

  1. Gud så fånig kommentar. Orkidéen är ju inte helt 100, precis som Petra, det var väl lite kul sagt?

 3. Va väl inget fel på kommentaren om orkiden? Jag läste den med glimten i ögat?:) Som att ”ni båda är nog lite krassliga…” Allt är inte negativt, men ni kanske tar det för givet? Sluta va så snabb på att hugga som en kobra? Lika skrattretande det…..

 4. Du har så snygga mattor : ) Hoppas du kryar på dig och att det inte är Covid. Tycker det är läskigt, var förkyld i 2 dagar, å fattar att det inte var Covid, men samtidigt så fick jag ju ett virus på mig..bara tur det var rätt.
  Orkidéen är vacker men vill nog ha sina rötter mot ljuset och inte stå för varmt.

 5. Krya på dig! Håller tummarna för att det inte är någon otäck Covid som kommit och hälsat på. Nyfiken på hur ni använder den här lilla sittplatsen vid trappen?

  1. Typiskt sådana ytor som känns döda utan någon möbel men som inte känns naturliga att sitta på heller. Jag har många ”prydnadsmöbler”, inte för att vi inte vill använda dem, men det känns konstigt att sitta där.
   Snygg stol hur som helst!

 6. Varma fina Krya kramar till dig Petra! Åå vilken snygg hall🙌 ser fram emot att få se lampan sen🤩brukar vara spot on up my taste 💛☺️👏

 7. det roliga med orkidéer är att dom är snygga fast dom håller på att ge upp. Vitmossa ska vara bra att linda in rötterna i har jag hört om man vill få dom att blomma igen. Krya på dig

 8. Krya på dig!

  Jag är inte heller helt hundra efter första sprutan mot covid-19, men hellre det än att smittas på riktigt.

  Hoppas att det är snabbt övergående ❤️

 9. Krya på dig!
  Du visade en en tavla för ett tag sen som var på ett gäng servitörer vid ett bord, har letat som en tok på din blogg men inte hittat. Kan du möjligtvis ge mig artistens namn eller där du inhandlade den?

   1. Ja men exakt! står inget i kommentaren vart den är ifrån, värsta detektiv arbetet ju! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *