SÖTASTE STICKADE KLÄNNINGEN

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

.

Uppe på vår terass denna tisdag! Som typ inte fått något piff alls denna sommar då vi varit borta halva och dessutom skaffat en sprillans ny terass en våning ner där vi hänger mest. Här uppe solar vi mest bara, badar i minIpool (Ja Maurits då:) och vädrar alla sängkläder… Bakom mig kan ni förresten skymta de lyxiga bostadsrätthusen som ligger vid Mälaren – det kunde man inte skymta i juni men en morgon sa det bara B R A K i grannens enorma ek gick plötsligt mitt itu och föll. Bara tur att ingen blev skadad (och att den inte föll på något hus!)

..

..

.

Vad hett och skönt och soligt det blev idag btw – sommaren kom tillbaka! TACK! Satte på mig klänningen som jag köpte häromdagen här och hur fin är den inte? Alla rätt enligt mig – mjuk och skön (tunnstcikad), lagom lång, riktigt så timglasformande med ränder på längd och på tvären och så söta volanger kring hals och på axlarna (mitt bästa!)

Klänningen hittar ni här (och klackarna är gamla från Vagabond om någon undrar)

.

.

Nu ska jag gå ut i trädgården en sväng! Det är typ mitt bästa, att gå ut själv på kvällen och titta runt i rabatterna och knipsa bort lite vissna blommor här och där, vattna (älskar att vattna haha) och fantisera lite om nytt som jag vill plantera eller fundera på något som jag vill ändra… Sätta mig på trappen där ute med ett glas kanske… MYS

.

.

Önskar er en fin lill-lördagskväll raringar!

.

.

KRAM

 

.

.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “SÖTASTE STICKADE KLÄNNINGEN

 1. Hej Petra Tack för en trevlig och inspirerande blogg!
  Jag undrar de snygga highheels skorna du hade på Smådalarö vart kommer de ifrån?

   1. Läs kommentaren! 🤪
    Carina undrar över skorna Petra hade på Smådalarö. Snarlika dessa men annan klack.

 2. Jättesnygg klänning🤎🖤! Ja så mysigt att strosa runt i trädgården på kvällen och småfixa lite.
  Kram

 3. Wow! Du lyfter verkligen Lindex—kläderna, de måste sälja som smör i solsken efter att du visat dem!

 4. Väljer du själv ut vad som ska visas av Lindex kläder? Tyvärr inte så fina i verkligheten som på dig.

 5. Du verkar vara en supertrevlig tjej – driven, alltid positiv och vänlig. Dock vore det intressant med ett inlägg där du reflekterar över din egen konsumtion och ansvar i miljökatastrofen samt hur dina inlägg påverkar andra att köpa saker hela tiden. Bloggen bygger ju till stor del på konsumtion av kläder, inredning och mat. Kan tänka mig att du skulle göra ett fantastiskt jobb som influerade i många andra ämnen – inklusive hållbarhet och konsumtion. Har du funderat något på att använda ditt entreprenörskap och plattform för att påverka våran framtid? Vore intressant att följa!

 6. Hej! Vill bara tacka för att du visar upp dig i kläder från Lindex. Passar min plånbok perfekt och så slipper jag gå och leta själv i affärer då jag har ont i kroppen. Så tack för tipset Petra💕sluta aldrig göra reklam!😀linda

  1. Åh vad roligt att du gillar! Tack så mycket för din peppiga goa hälsning🥰

Comments are closed.