FREDAGSFEELING & WOMEN GOT TO DO

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

.

På med läppstift, klackarna i taket – det är ju freeedag!!! Och migränen har ÄNTLIGEN lämnat den här mamin för denna gång, hurraa!  Ni som vet ni vet, fick s å mycket pepp och igenkänning på Instastory när jag nämnde detta med migränen igår. Hormoner och perioder – nope det är i n t e lätt att vara det kvinnliga könet och ha det. Nej alltid är det visst något som är knas, från tonårens galna hormonstorm och mensvärk och sen p-piller-humör-berg och balbanan till tillverka-barn-perioden (och ALLT kring det) och sen gaalen pms och migrän och sen så är det bara klimakteriet att se fram emot som le Grande finale! (Män glider bara livet fram på sin ”snoppräkmacka”   det är ett som är säkert:)

.

.

.

Men som sagt – idag leker livet igen och man blir ju bara så h.a.p.p.y av fredagsbuketten inte sant?? Plockade ihop den själv nere på torget nyss och solrosor är bara s å härligt och man kan ju liksom inte låta bli att ta hem dem!

.

.

.

Gillar ni min fredagens förresten! Byrxorna MÅSTE ni spana in, de sitter s å bra (Har precis beställt lika till min Lolo 17 år som tokgillade dem. Jag har strl 36) Tightare över rumpan och långa i benen men så snyggt med lite klack och dessutom i ett fint tjockare stadigt tyg. Ett fynd faktiskt. Till det denna top (jag har strl S) och de här  maffiga örhängena.

.

.

Nu ska jag och Moje och Lolo göra vår fredagstrip ut till Ica Maxi! Hämtar Moje tidigt på fredagar och Lolo slutar också tidigt och så brukar vi tre åka tillsammans och handla massa gott ihop till helgen, såå mysigt<3

.

.

Njut nu fredagen vänner!

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “FREDAGSFEELING & WOMEN GOT TO DO

  1. Håller med dig fullt ut!!
    Snoppräkmacka 😅👌 bästa på länge!
    Vi kvinnor får allt som är tufft!
    Ha en härlig helg nu 🥰

  2. Vilken Apple Watch har du? Var är läderbandet köpt? Jag är på jakt efter klocka och denna är klockren 😊.

  3. Haha snoppräkmacka så himla bra sagt 😀 det är korta perioder varje månad man inte har div krämpor och klimakteriet som Grand finale😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *