GE BORT LYXIGA BOXAR I JULKLAPP

REKLAM FÖR PARFYM.SE

.

Det lackar mot jul mina bloggisar och julklappslistor och önskningar duggar! Hög tid att köra igång paketracet om man inte gjort det och som tur är det ju numera att bara luta sig tillbaka i soffan och vara  tomte och k l i c k a hem klappar. En perfekt gåva är alltid lyxiga dofter och krämer både till killar och tjejer. Jag själv älskar att få sånt och inte minst i form av julboxar. Har härligt liksom? Fint paketerat och alltid med något extra i som en lotion eller dekor eller necessär osv…

Parfym.se har just nu 20% på alla julboxar! Med min rabattkod PETRA får du dessutom –5% extra på röda priser och dessutom hela -20% på övrigt sortiment.

.,

.,

.

Avancerad effektiv hudvård är en PERFEKT gåva till en syster, en mamma eller kanske sig själv! Franska Filorga har ju erkänt bra anti-agehudvård och den här julboxen innehåller: Filorgas NCEF-Serie som ger en förbättrad hudkvalitet. Produkterna ur NCEF-serien innehåller 10 gånger mer NCEF än övrigt sortiment för en komplett anti-ageing effekt på rynkor, fasthet, hudton, porer och återfuktar och med detta set får du även en lyxig necessär…

,

.

..

Kanske har du också en man som är rätt dålig på det här med att önska klappar? Lite härlig dofta gott till älsklingen fungerar ju alltid! (så får man själva njuta hehe) Denna box innehåller L’Homme Eau de Toilette och en L’Homme Deodorant. Yves Saint Laurent L’Homme Eau de Toilette är en fräsch doft med trätoner som sprudlar av ljusa, glittrande noter av bergamott, ingefära och vetiver. En doft som består av kontraster, en unik kombination av lyx, konst och modernitet som utstrålar tidlös elegans enligt Parfym.se.

.

.

.

Åh hur fin box? Med personliga favoriten Narcisso Rodriguez doft Pure Musc för her…

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc, EdP är en myskdoft i sin renaste form. Den är ren, len, djup och rik med ett feminint inslag av en bukett vita blommor och värme från cashmeran. Narciso Rodriguez For Her Pure Musc, EdP är i allra högsta grad en beroendeframkallande doft som väcker nyfikenhet och drar till sig uppmärksamhet enligt Parfym.se. I boxen finns även två förpackningar body lotion.

 

 

.

Parfym.se har en julkalender med en ny lucka varje dag med nya erbjudande och har 50% på en utvald produkt varje dag!

.

Med min rabattkod PETRA får du alltså dessutom -5% extra på röda priser och dessutom hela -20% på övrigt sortiment

,

,Så passa på nu att fylla på säcken nu alla tomtenissor!<3

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “GE BORT LYXIGA BOXAR I JULKLAPP

  1. Hej, jag verkligen älskar den svarta golvlampan bakom dig. Jag har länge varit på jakt efter en liknande men inte hittat någon. Minns du märket eller inköpsstället?
    /Ingegerd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *