3 SNABBA JULTIPS PÅ NOBELDAGEN

.

Tjohooo nu har H varit och köpt en eldstad! Alltså förra året var det ju typ omöjligt att hitta en sån här charmig grej, alla skulle ha en och det var ju säkert pga pandemin och alla som hade ”utejular med äldre”. Vi hittade då till slut en endaste en som fanns kvar i hela Sverige och den var en öppen liten variant som var mer som en wokpanna. Charmig den med men inte så praktisk och väldigt ”rökig”. I år kanske det finns jättemånga uteeldstäder på marknaden men denna, som brinner även när det snöar (eller regnar som nu tyvärr, hej då fina snötäcke. Kul att du var här i 4 timmar:) finns iaf på Plantagen.

 

 

.

Sen måste jag tipsa om den GODASTE glöggen!!! Love it. Inte så söt som vanliga (Årets Blossaglögg ska vi inte ens nämna, f y) och mer vuxen och snygg lyxig flaska – Winter Negroni efter den Italienska aperitifen med Gin, Campari och Vermouth. Så g o d varm (jag tycker inte om de kalla glöggdrinkarna men man kan servera den iskall också)

.

Sen  så måste jag ju tipsa om min egna julmusiklista på Spotify som jag fortfarande tycker är bland de bättre!:) Har precis uppdaterat den med lite jazziga, lite sentimentalt härliga och lite nya jullåtar. Inte de klassiska (söndertjatade) varianterna på jullåtar  utan ja lite andra. Heter House of Philia Christmas och 150 stycken och 8 1/2 timme goa julmyslåtar är jag uppe i nu haha!

.

 

.

Oj nu ska jag kila ner i köket och fixa med maten innan middagsgästerna dyker in här men ha en härlig fredag och Nobelkväll nu godingar!

.,

,

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “3 SNABBA JULTIPS PÅ NOBELDAGEN

 1. Haha jag tyckte årets glögg för en gångs skull levererade🍊🍊
  Ska lyssna på jullistan🤎 Kram

 2. Åh älskar också winter negroni. Den hade vi förra året och även i år, dricks kall med en jätte iskub i snygga tunna och låga drinkglas.
  Gillar inte vanlig glögg längre då jag tycker det är för sött. Usch, blir illamående bara vid tanken. Saturnus sockerfria är helt ok, med lite spets 😉
  Vi gör en egen i år på färskpressad äppeljuice 🙂 Den är magiskt god.

 3. Du jullista på Spotify är bara den bästa. Den har gått nästan hela dagen idag då jag suttit hemma och jobbat 👌❤️

 4. Åh, tack för spellistan på Spotify, så bra. För mig mycket ny julmusik, bl a med Darin och Linnea Henriksson. Blev lite som balsam för själen efter en minst sagt mentalt jobbig vecka för mig. Livet är inte lätt ibland.

 5. Tänk vad smaken är olika. Jag har väldigt svårt för negroni men gillade verkligen årets Blossa.

 6. Håller med vinter Negroni är även en av mina favoriter (glöggälskare året runt) Men inte de söta sliskiga glöggarna. Årets absoluta favorit är Hellström Glögg kommer från vårt älskade Gotland och står i en klass för sig helt klart. Nr två på min lista är Glögg di Rosso Numero Uno från Pompette, helt enkelt en glögg i sin egen klass och måste provas. Testa alla, de finns i specialsortimentet på systemet. Tack för en finfin spellista, räddade julen hos oss:-)

 7. Hej! Först vill jag tacka för all inspiration och glädjeämnen genom alla år som jag följt dig. Det jag gillar bäst är att du på ett för mig ofiltrerat sätt lyfter fram din vardag och står för den du valt att vara, det känns äkta och genuint. Sen vill jag tacka för fantastiskt bra spellistor. Jullistan gick hela lördagen och förgyllde vår ”lussevaka” med goda vänner. Vi fick kommentarerna av alla: Vad är detta för spellista så otroligt behaglig och fantastisk musik. Stort tack för att du så generöst delar med dig! God Jul och Gott nytt år/ Malva Dragonfly

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg