JULKLAPPAR 2021

.

I eftermiddag har jag slagit in julklappar! En liten b r å k d e l av julklapparna iofs men ändå:)

 

Detta med paketsinlagning är något som jag ju tycker är hur kul som helst men ofta är jag ju, som vanligt, ute i sista minuten och sitter två kvällen innan julafton med högar och berg av klappar och är småstressad haha. Blir inte mycket tid för rim och det extra då! Men man lär sig ju med åren som man säger, nu tar jag det i tiiid (och nej det blir ingen sedvanlig NK-tomterush som vanligt  pga halva december gått till att vabba/vara sjuk.. Annars är det ju guld värt att få allt man shoppar vackert inslaget där! Inga andra större butiker erbjuder väl det numera vad jag vet? Och nu menar jag v a c k r a julkappar:)

.

..

.

I år vill jag ha söta och ja underbara paket! Beige, brunt och puder med rostrosa. Extra allt och kärlek till skatterna<3 Det randiga pappret är från Ellos och rekommenderas verkligen . Jättebra kvalité. Man vill ju inta ha paketpapper som går sönder för minsta lilla, är för styvt och hårt eller som det inte går att tejpa på (sånt glittrigt köpte jag ett år, herregud så dumt) Jättefina färger och banden är också därifrån (fina etiketter och band med text plus paketsäck är från bästa Leilas General Store)

.

.

.

Hur är det med er bloggisar, gillar ni också att fixa med klappar och paket? (om tid finns!)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “JULKLAPPAR 2021

  1. Va? Amerikanskt? Tycker jag verkligen inte, de är diskreta, fina paket, som ger alldeles förträfflig svensk julfeeling! =)

   1. Tänkte på banden och etiketterna men märker att det är jättesvårt hitta sådana fina band men svensk text på.

 1. Vi har dragit ner en hel del på julklappar och har inga berg att packa in. Dom jag har packat in är riktigt juliga. Känns ganska skönt för både plånbok, stressen och miljön.

 2. Så fina paket! Våra barn önskar sig bara pengar, så det får det bli. Vi vuxna ger inte varandra julklappar. Kanske tråkigt i andras ögon, men jag tycker den där paketspänningen försvann redan i 15-årsåldern. Vi kan ju köpa vad jag vill själv. Lite så ❤️
  God jul till dig och familjen! Hoppas ni får vara friska nu!

 3. Jättefint!! Jag är som du,total paketnörd,både till jul och födelsedagar. Jag har en hel låda med papper,genomskinligt ”floristpapper”olika band,etiketter och små olika dekorerade klädnypor och kulor och annat att fästa på paketen. Tycker att det är så oerhört roligt och kreativt. Behöver inte heller alltid vara många paket eller dyrbara.Man kan slå in servetter och ljus,ett kaffepaket, hembakta bullar eller lussekatter eller vad som helst attt ge som gåva. Om något ska slås in, kan det ju lika gärna vara snyggt gjort 🙂

 4. Vi ger varandra upplevelser och resor. Barnen får pengar och barnbarnen paket. I år slog jag in paketen i wellpapp, silverpapper cellofan och vitt filttyg. Spetsband, hampasnöre och breda vita sidenband. Romantiskt och glittrigt 🙂

 5. Få paket i år. Det viktigaste är umgänget! De presenter jag ger bort, har jag i år slagit in i restpapper från tidigare år. Tagit tillvara kartonger och använt fina snören och sist men inte minst: återbrukbara papp-påsar med tillhörande sidenband i tre färger att välja på, som dotters Uf-företag sålt. Så himla smart, snyggt och miljövänligt. Sedan har jag toppat alla mina paket med rim. Rumsrena och mindre rumsrena! Jag hoppas på en skrattig julklsppsutdelning.

 6. Jag tar vad jag har hemma, köper på mig lite nytt papper, etiketter, snören osv på rean till nästkommande år. Det brukar bli fina paket ändå men lägger inte ner jättemycket tid o har man samlat på sig lite under åren så finns det en del olika att matcha o välja på hemma.

 7. Jag brukar använda tidningspapper eller gammalt hushållspapper som jag snörar runt med vad jag har (gasbinda eller trasiga tvättlinor funkar utmärkt). Innehållet återanvänder jag år från år, ungarna glömmer ju ändå vad de fått. Maken och jag brukar ge varandra nån DIY-grej, i år tror jag minsann jag ska bryta en smörkniv från en gren.
  God jul!

 8. Eller hur Anne….. det låter troligt🤣

  I vilket fall, snygg inslagning!! & vem vill inte ha ett snyggt paket som givaren lagt ner lite kärlek på👌

 9. I vår familj får barnet (det enda) en julklapp som hela familjen gläds åt. I år blir det ett 3D-puzzle. Köpte det på rean i september.

  Inslaget i brunt blompapper med ett garnsnöre som barnet o jag gjort tillsammans.

  Hör ju själv att det är super-präktigt men ack så skönt. Inga onödiga pengar på skit som glömma bort om en vecka eller går sönder.

 10. Underbara paket du fixat❣️ Jag är likadan, älskar papper och snören och att försöka få till fina paket, om tid finns 😊🤗

 11. Å vilka fina paket. Tycker om att lägga personlig touch på paketen och göra det där lilla extra. Bara att sticka in en grankvist eller en kanelstång mm gör så mycket. Det mysigaste med julen är ändå att få ha det lugnt och skönt, träffa nära och kära (tyvärr så gick min sambo bort förra året) äta gott och vara ute mycket

 12. Underbara paket ! Jag gillar också att göra fina paket och årets tema blir grönt och naturfärgat papper med sidenband. Tack för en härlig blogg, vi har samma smak du och jag. En fråga, ska till Västerås och bo på Steamhotel snart, finns det någon härlig shopping du kan rekommendera?
  God Jul !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *