INTE ALLTID SOM DET SER UT…

REKLAM FÖR ELLOS.

 

 

Jag på väg till härlig myysig decembermiddag! Näää, så är det ju inte. Detta är en krasslig bloggerska med influensa som PLÖTSLIGT insåg  att det var lite jobb som skulle upp idag och då får en bloggerska hoppa upp ur sängen. Så ja detta är helt och hållet lite hittepå, det fick fräschas snabbt och fotas med det absolut sista ljuset ute på terassen som överhuvudtaget  fanns idag (herreguuud vilket MÖRKER vi har)  Och av en frisk dotter som var minst sagt jättestressad..

.

Haha, ja vilken grej! Men så här ser jag jättegärna ut när jag ska iväg på något. Ellos har som vanligt såå mycket snyggt✨

.

,..

.

Hur som helst, tur att det finns make-up (håret är ju som håret är och som i vanliga fall hemma – ofixat…) Denna top som jag har på mig är ju precis så där lagomraffig för att ha både när man är vardag, hemmamysig eller när man vill vara lite kvällssnygg. Funkar alltså jämt nästan. Byxorna är för övrigt bland mina bästa, tighta upptill och utsvängda nertill och sitter s å bra.

 

 

.

Sen har vi denna snygga mönstrade  top, också så där lätt enkel och

grymt användbar vid olika tillfällen.

.

.

.

Andra finfina överdelar som jag gillar just nu: smockad top här, svart silkig blus här, glittrig top här, spetsblus i svart här, cremefärgad skjorta här, söt blus med puffärmar här.

..

.

Som vanligt med Ellos härliga nyheter har jag en rabattkod som  ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/12!

Koden i kassan är: 445431

.

.

Nu är dock mjukisarna på igen och jag krypa upp i soffan och titta på Bachelorfinalen här (inte jäättespännande men ändå:) men vi ses imorgon igen!

.

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “INTE ALLTID SOM DET SER UT…

 1. Jättefina blusar och du ser lika snygg ut som vanligt influensa eller inte. Måste var så tufft att vara egen företagare , passa tider och så, och jobba trots att man är sjuk. Krya på dig ❤️ mvh Åsa

 2. Alltid så himla snygg! Fattar inte hur det är möjligt att se så fräsch ut i dessa vintertider, jag är så glåmig nu.

  Ja så himla frustrerande med mörkret, hinner inte fota nånting typ. Jag jobbar på kontor på dagarna och jobbar med sociala medier på fritiden så jobbar 150% ungefär. Hade älskat att hålla på med det senare på heltid, kunna vara lite mer flexibel osv. Jag tycker det är rätt jobbigt att vara så låst som jag är på mitt vanliga jobb, där jag ej har flex.
  När jag kommer hem från jobbet är det kolsvart så får försöka hinna med att fota på helgerna, men med två barn som tillsammans har 8 aktivitetstillfällen på en vecka, man och en hund på det så får jag trolla med knäna haha. Tiden räcker inte till om man säger så..
  Men tycker det är ett väldigt roligt sätt att vara kreativ på, just att blogga/instagramma och göra samarbeten med olika företag. Är dock inte så proffsig som du, därför får det vara mer som en hobby ett tag till, eller jobby kanske vi kan kalla det haha, för jag tjänar ju faktiskt pengar på det.

  Tack för alltid lika härlig inspo! Typ enda bloggen jag ff följer 🙂

  1. ❤ då kommer jag med mina oönskade råd och tips. Gör vad du vill med dem.
   Kan du gå ner i tid? Byta väg? Söka ett jobb med 50-70% arbetstid?
   Behöver ungarna 8 aktivitetstillfällen/ v?
   Ställ dig frågorna. Kanske finner du svaren.
   Jag känner mer och mer att vi har bara 1 liv. Måste vi ha allt?! Vi kan skala ner och det går fint ändå. 🥰
   Ta en funderare, för det du just skrev låter tungrott.
   Kram

   1. Håller med Åsa, dags att se över saker och ting, mest undrar jag över åtta aktiviteter, fyra per barn. Det låter överdrivet, varför så många? Det hade nog varit bra även för barnen att dra ner lite på tempot. Mer återhämtning hemma, och hu hinner och orkar de med skolarbete?

    1. Håller inte alls med om att fyra aktiviteter per barn är för mycket. De går ju knappast i skolan i 40 h så även om de har fyra aktiviteter, dvs ca 6-7 h, så blir det gott om tid över till läxor, kompishäng och bara chill och återhämtning vilket de små också behöver.

     Däremot underlättar det inte direkt att man inte kan flexa eller jobba hemifrån. Jag kommer aldrig mer att tacka ja till ett jobb som innebär att jag måste vara på kontoret fem dagar i veckan utan möjlighet till flex. Känns inte så modernt.

     1. Det är ganska roligt hur det ändrats nu när jag är arbetslös (iom pandemin) på intervjuer frågar nu rekryterarna hur man ställer sig till pendling hahha.
      Så visst har det ändrats. men det är långt ifrån alla jobb som har den möjligheten att jobba hemifrån.
      Min önskan är att ha det valet så småningom, iaf ett par dagar i v. Lyx att kunna sluta och vara hemma och slippa 1h resväg, enkel resa.
      Men just nu vill jag bara ha ett jobb…men konkurrensen är faktisk hemsk. Det är ofta 7-8 andra som intervjuas för samma tjänst. Känns som att det alltid finns ngn som kan mer, är yngre eller inte kräver ngn lön alls..

     2. Precis så Katarina, inte för mycket för mina barn iallafall, men kan såklart vara olika. De älskar idrotten och har de flesta av sina kompisar där, som de även har tid för på fritiden.

      Hade varit guld värt att kunna flexa mer, och t.o.m jobba hemifrån ibland. Men så tänker jag ibland på hur himla orättvist det är för alla de som inte kan, känns som att det skapar djupare klyftor mellan de som faktiskt alltid måste vara på plats på jobbet och kanske har 1 timma eller mer i resväg var väg dessutom. Så jag tycker allt att vi tjänstemän ska vara på jobbet i ungefär samma utsträckning som det som är arbetare.
      Min man har stämpelklocka, där kan vi snacka omodernt, men han kan heller inte komma en minut försent med det han gör. Inte heller i Volvos fabriker (och många andra) kan man komma en minut för sent, då får man en prick och efter tre prickar blir man kallad till samtal och kan vara skäl för avskedan om man inte har en vettig anledning.
      Blir såna kontraster som känns väldigt orättvisa. Vården, polisen, industrier/produktion, kollektivtrafik mm mm, i dessa jobb finns det inte minsta utrymme för flex och hemmajobb liksom.
      Bara en solidarisk tanke jag har, men visst fasen hade jag velat kunna vara mer flexibel, en otrolig lyx ju.
      Tänker bara på vad man kan sparat i drivmedelskostnader, trängselskatter osv, fast där har jag lyxen att ha cykelavstånd till jobbet, sjukt gött 🙂

    2. Dottern på snart 10 har tre tillfällen i veckan, fyra när det blir cup och match och sonen på snart 12 fyra träningar plus match/cup. Helt normalt i mina i de åldrarna skulle jag säga, känner knappt några som har färre. Dottern har två träningar i handboll och en i gymnastik, som kommer öka till två snart, helt naturligt och nödvändigt för utveckling skulle jag säga.
     Sonen spelar fotboll och där är det väl kanske lite väl mycket för åldern men han spelar i ett lag som mannen är tränare för och där alla grabbar har samma mål och för att mäta sig med tex Brommapojkarna (är väl Sveriges bästa p10:or) så gäller det att träna här på västkusten som ligger långt efter 😉
     Så länge barnen klarar skolan så är idrotten given och otroligt viktig.
     De har inte fritids längre så går hem efter skolan är slut och det är inte brist på vila kan jag lova. Det är mest vi päron som får kämpa på med alla skjutsningar, cafétjänster, whats up-grupper osv. Det är lite mycket ibland men herregud så roligt det är samtidigt.
     Nu har mina barn lätt för sig skolan och gör sina läxor på ett kick, hade det varit annorlunda så kanske man hade fått dra ner på något samtidigt ger idrotten ork och bättre prestation i skolan.

     1. Intressant. Jag tänker att det inte går att jämföra olika jobb och bara för att 50 % (har inga siffror, så ta det med en nypa salt) inte kan flexa ska ingen annan får det heller. Tycker det känns oerhört kontrollerande och fyrkantigt att kräva att alla ska vara på jobbet mellan 9-17. Möjligheten till balans mellan fritid och arbete minskar, återhämtning lika så. Man kanske känner sig jättestressad över det och behöver gå ner i tid för att få ihop livet. Såsom du gjort. Är det lite friare och man kan både flexa och jobba hemifrån ökar emporwement, engagemang, trivsel och givetvis medarbetarens produktivitet.

   2. Fint av dig att ge tips och råd 🙂 Jag jobbar faktiskt 80% på mitt ordinarie jobb sen jag fick barn (och 50-70 med bloggen) men nu vill min chef att jag går upp till 100 och gå över från ekonomi till sälj så jag hakar på och ser om det funkar. Han har faktiskt rätt att kräva upp mig på 100% eftersom jag är anställd på det från början och barnen nu är över 8 år (snart 10 och 12).
    Valet är mitt att stanna såklart och en trygg anställning känns fint ett tag till, men vem vet vad som händer sen 🙂

    Dottern på snart 10 har handboll 2 ggr/ och gymnastik 1 ggr, sonen fotboll 4 träningar plus match och det är hans liv haha. Min man är tränare (gammal elitspelare) så ser honom sällan då han är på fotbollsplan när han inte är på jobbet. Är väl därför vi ff är gifta, hinner inte tröttna på varann haha.
    Skämt åsido, det ÄR tufft, men också roligt. En hund därtill är också väääldigt mycket mer, särskilt när ingen av oss kan ha med henne på jobbet.. jäkla pusslande, men hon är snart 14 så finns inget alternativ som att lämna bort, hon är vårt första barn ju♥️

    Tungrott som du säger men tror många har det så fullt upp och barnen har tid för sina aktiviteter då de vilar mellan skola och aktivitet, bor när skolan så de går hem när skolan är slut.

    Min mamma blir pensionär till våren så tanken är att hon ska bli min step-in-mom, visst låter det toppen!

    Kram

  2. Jag är faktiskt mest imponerad av sådana som du Catta som arbetar heltid och dessutom kör en proffsig blogg! Keep up the good work! Allt behöver inte vara perfekt på en blogg och vi är alla olika med olika förutsättningar. Önskar dig en fin dag.

   1. Tack! Vad glad jag blir över att höra det, ser inte min blogg som proffsig men blir väldigt smickrad 🙂
    Nej det behöver inte vara perfekt, kan vara lite befriande när det inte är det, samtidigt som jag personligen verkligen kan njuta av vackra stylade hembilder som tex Petra bjuder på. Alltid så go krispig känsla här, både i inredning, mode och mat.
    Önskar jag hade en mer jämn nivå på mina inlägg men är man en spretig person så är man 😉

    Kram

 3. Åh hu va jobbigt…men bra jobbat 😀
  Ja tacka livet för make-up..tänk va trist att aldrig (inte vanligtvis iaf) kunna sminka sig som man och få ett härligare utseende 😀
  Krya på dig!

 4. Har precis klickat hem guldglittertoppen till julhelgerna 🙂 tack för tipset och hoppas du känner dig frisk snart!

 5. Jättefint, men det är ju baaaara reklam numer. Har följt dig i många år och lämnat fina kommentarer. Men nu är det som att bläddra i ett reklamblad, det är lite trist.

 6. First, you are drop dead gorgeous. Your blog is always a daily must. Your charmed life and your many talents are an inspiration. Thank you. Now, I need your help. We had our computer worked on and all of my favorite blogs were lost. One of the blogs indicated that they followed you and the blog I’m looking for started somethinglike this ***B and that’s all I remember. Hint: the blogger has long brown hair, appears to love Prada, and often is photographed with her husband and a glass of wine. If you could help me find it you will have made one Scandinavian living in America very, very happy this Christmas. Thank you again for sharing in the most beautiful of ways your family, your passion for fashion, and anything that speaks of the good life. Good wishes only.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.