IBLAND VILL DET SIG INTE

.

Ibland när man knipsa av ett par fina bilder till bloggen så g å r det bara inte! Idag var en sån dag. Ljuset är fult och för mörkt och bilden bli överexponerad. Färgerna är dassiga och tråkiga allt ser bara ut som en riktigt  trist mäklarannanons som har dålig skärpa dessutom, blää. Nope när man inte har en sån där härlig fotolust så blir det inte bra. Längtar ju gaalet mycket efter ljus och fotoljus – på våren och sommaren så blir liksom alt fint, du kan typ köpa en Findus fiskgratäng och fota och det ser helt smashing ut.

Så varsågod – världens  tristaste pis från mellanrummet bjuds ni på idag (och denna ovan var ändå den bästa haha;)

.

.

.

Vad som är kvar av fredagsbuketten denna onsdag – ett gäng intorkade mimosor och några slokande anemoner. Grrr så inte upphetsande att se. Förlåt finaste ni, lovar att jag aldrig ska visa så b o r i n g sorgliga blommor igen.

.

.

Sen har jag absolut inget nytt eller spännande att skriva om idag helller! Det är grått och det är blåsigt i Småstaden och jag fryser och har ont i magen och drömmer om en solsemester typ. That´s about it. Nej nu checkar jag ut innan denna feelgoodblogg blir för deprimerande.

.

Happy lill-lördagskväll till er ändå!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “IBLAND VILL DET SIG INTE

 1. Äsch, ibland är det bara så och så länge det ändå är inom ”normalgraden” av tråkigt får vi vara glada för kontrasterna. Vissna blommor har även jag, och lite ont i magen faktiskt. Imorgon kanske solen skiner, eller så gör den det i övermorgon. Och till dess har vi smågodis 😊

 2. Det är lite småburrigt över allt just nu. Men om du flyttar din tavla/målning fem centimeter till vänster skulle det bli bättre harmoni. Annars är allt perfekt!
  Det blir sol i morgon!

 3. I lands problem…läste om en tjej igår på Insta som la ut Real och Fake bilder. Att dom flesta som lägger ut bilder på sig själv retuscherar dom till max innan. Vilket dom flesta också vet men det är så tragiskt. Man duger som man är. Tycker synd om alla tonåringar som försöker leva upp till fake bilder. Så var nöjd med dina bilder på dina ytor trots dåligt ljus mm.

 4. Jag upplever aldrig att du tar tråkiga bilder utan det finns alltid något i den som inspirerar. Den här bloggen har varit min inspirationskälla så länge som den har funnits. Kommer alltid tillbaka hit.

 5. Nej nu är du picky tycker jag, i mina ögon är bilderna jättefina och även buketten är fin på sitt sirliga enkla sätt. För perfekt kan bli lite tråkigt ibland, även om din blogg faktiskt aldrig är tråkig.
  Möjligtvis kommentarsfältet bland då 😉

  Pepp-kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *