GOASTE MYSPYSEN

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Här sitter jag med dagens fjärde latte (behöver all energi jag kan få) och nya Elle Decoration! En skön liten paus träning och dusch. Köper ni fortfarande pappersmagasins? Det gör jag – tycker att det något som är så himla mysigt med att bläddra i ett helt nytt och fräscht magasin. Tröttnar aldrig på det och givna att köpa varje månad för mig är klassikerna Sköna Hem och Elle Decoration och Mat & Vin.

.

.

.

Tänkte tipsa om det här utfinna myspys-setet idag som jag fick frågor om när jag var i Åre (och ajabaja satt med skorna i en loveseat:) Det är faktiskt i s å bra kvalité, 100% merinoull, och känns riktigt lyxigt, varm och lätt. Gillar färgen också, så där snällt pudrigt. Perfekt att ha hemma men funkar utmärkt att dra en svart kappa över och spatsera ner på stan också. Eller som värmande underställ om man vill det. Kliar inte heller och jag är känslig för kli!

.

.

.

T-shirten hittar ni här och byxorna här.

(Finns flera plagg i samma material som den här snygga hoodien också)

.

.

Nu blir det en sen tur till mataffären och jag har ingen aning vad vi ska äta – tänk att det blir sån är ibland! Vissa perioder så kommer man på och hittar maassa nytt gottgott att äta och har värsta matkreativiteten och ibland så kommer man inte på en enda rätt typ. Så är det nu, får nog bli lax i ugn för det funkar ju alltid och är en typisk ”jag kom inte på något annat till middag”  (Efter middagen blir det iaf en påse smågodis till den här mamman för oh my vad jag är sugen på krispig choklad, surt skum och hårda salta just nu:)

.

Ha en fin kväll snyggingar!

.

KRAM

.

.

14 kommentarer till “GOASTE MYSPYSEN

 1. Du undviker pasta, ris och bröd med anledningen att det är onyttigt, men äter godis 🙂

 2. Ja, jag unnar mig också glansiga magasin ibland. Vardagslyx och ett effektivt sätt att komma ifrån skärmen.

 3. I like home style magazines, not the ones with a lot of gossip, and about the movie stars, rubbish.
  You look very fresh in that lovely outfit

 4. Jag köper också inredningstidningar, helst Residence och Bo bedre som passar den stil jag har. Idag åt vi kokt torsk, pepparrotssås, kokt potatis och ärtor. Imorgon blir det helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker och potatis med gräddsås.

 5. Nu hoppas jag (och säkert många andra) på att inlägget om alla dina behandlingar kommer snart!😊 Angående godis kan det säkert vara en trigger för huvudvärk. Att regelbundet äta godis ger en låggradig inflammation i kroppen. Något att tänka på!

  1. Kaffe och choklad (även annat vitt socker) är välkända triggers för migrän ex. Att kraftigt reducera det har hjälpt mig lååång väg att minska mina anfall. Tyvärr! För godis är sjukt gott 🙂

 6. Vilket fint mjukisset! Och ja, jag köper fortfarande pappersmagasin, prenumererar på Allt i hemmet, min riktiga vardagslyx!!!
  Kramar

 7. Ät godis FÖR FAN! Självklart skär man ner på pasta på vardagarna för att kunna äta godis när andan faller på. Och det finns inga vetenskapliga bevis för att enskilda livsmedel (såsom godis) orsakar låggradiga inflammationer. Och anekdotisk bevisföring, som att ens barn slapp migrän pga minskat godisätande, är heller inte skäl för att andra ska sluta med godis. Så äääääät och lev för guds skull.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg