DETALJERNA FINNS HOS ROOM 101

REKLAM ROOM 101

.

Men h u r fint är inte mitt nya maffiga marmorfat?! Jag är iaf helt kär i detta och ja hela den här delen vardagsrummet just nu. SÅ där soft, pudrigt och mjukt och inbjudande men med balla moderna former som ger lite edge!

.

.

Tokgillar verkligen snygga detaljer och ett maffigt fat som detta gör verkligen enormt mycket… (Finns hos ROOM 101)

.

.

.

Och en ny handgjord ljusstake har också hamnat på marmorbordet tillsammans medel par tokfina lyktor i munblåst glas perfekt brunfärgat glas. (Finns hos ROOM 101)

.

.

.

Soffbordet (som passar perfekt framför B&B Italiasoffan) marmorfatet, ljusstake och lyktor är alla från butiken ROOM 101 där ni hittar så himla mycket läckra detaljer till hemmet. Hur kul är det inte att göra lite nytt och fräscht  hemma så här när våren närmar sig? Jag själv vill bara fixa och puffa lite överallt just nu…

.

Och OM ni också är sugna på att shoppa läcker inredning till vårhemmet så kan jag ge er en rabattkod

PHILIA25 som ger er mina läsare hela 25% på ALLT i butiken hos ROOM 101. Hur finfint fredagstips är inte det!? (Ni måste nästan kika in, man blir superinspirerad)

 

 

Ha nu underbar freedag!

.

KRAM

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “DETALJERNA FINNS HOS ROOM 101

 1. Verkligen så fint och inspirerande 🫶🏻 Jag har letat och letat efter en länk/märke på den fluffiga kudden du har i soffan, utan resultat. Vart kommer den ifrån?

  1. ullmagasinet.se har precis sådana kuddar i olika färger. Jag har beställt en ljust cremefärgad och den är fantastisk vacker. Finns i olika storlekar också. Mycket vacker och förhållandevis bra pris också. Rekommenderas!

 2. Fick ett sånt marmorfat i födelsedagspresent i höstas, var så glad. Sen kom svärfar på besök och sa att ”Det där ser ut som ett sånt där jättekaffefilter!” och nu kan jag inte se nåt annat 😂

 3. Fint! Dom marmorfaten har man sett ett tag nu! Kan tycka att soffbordet blev lite för högt framför soffan? Självklart bara min åsikt som inte är facit på något sätt. Åsikter kan ju aldrig vara facit. Men det finns många låga soffbord som hade låtit soffan vara lite mer i fokus.

 4. Jag hade en gammal omodern päls i blåfärgad sjubb som jag klippte sönder och fick två fina kuddar till vår soffa. Kvar blev en kort pälsjacka. Två flugor i en smäll!!! 😀

 5. Alldeles för kallt och sterilt färgmässigt men stylingen är fin.
  Du skulle få det mycket varmare med lite mörkare nyanser

 6. Jag slutar aldrig att förvånas över människors kommentarer. Ena dagen skriver någon att P drar in på bröd, ris och annat men äter godis??? Och vad har det med varandra att göra? Hade P ätit godis istället för annan mat så kunde jag förstått det. Jag tycker P om någon verkar äta en väldigt omväxlande kost.
  Och nu kommer en annan kommentar att det är sterilt och ser för kallt ut, i ett inlägg där P skriver att hon är så glad för sitt vardagsrum. Hon(de) väljer väl sin stil och sina färger.
  Vilka är ni som hela tiden måste lägga er i och negativt kommentera vad andra äter, hur folk ser ut, möbler… det är så jäkla respektlöst.

 7. Håller med dig Susanne. Så märkligt, respektlöst och uselt beteende, och till dig Petra: Allt är som vanligt otroligt fint, smakfullt och vackert 💕

  1. Håller med er ovan, hur är känslan i magen när man trycker på publicera!
   Känns det gott att trycka till någon eller bryr man sig inte alls!?

 8. Å va fint tycker jag! ❤️❤️❤️Du ger ju så mycket inspiration, så tack❣️ Hade kunnat flytta i ditt hem direkt☺️ Ha en fin lördag😘

 9. Älskar ljusstakarna Rå från Karolina Brobeck, fick två av en vän när jag fyllde 40, älskar den enkla designen 🙂
  Så magiskt fint hos dig och bambu-lampan vill jag också ha, har Formakami JH5 som också är fin men denna dör jag för!

 10. Nu tycker jag personligen att personen ifråga som ansåg att hon tyckte det var sterilt och kallt var respektlös. Skillnad är om man uttrycker sig kränkande eller ohövligt till någon, men alla får ju ha en personlig åsikt. Allt som P gör och har kanske inte faller alla i smaken hela tiden. Sedan är det mycket märkligt att andra människor måste försvara P mot åsikter det kan hon nog göra själv. Själv tycker jag vissa saker P visar upp är bättre och vissa sämre.
  Ha en bra dag allihopa och var trevliga mot varandra ♥️

  1. Så om någon har en tröja på sig som du inte tycker om så går du fram till personen och talar om att att den inte var i din smak?
   P kan säkert kommentera själv, jag tycker bara inte om att se att människor ständigt ska kritisera andras smak och vanor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *