I EN BLÅ KOSTYM

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Idag denna lördag och just nu glider jag runt hemma i denna glassiga royalblåa stass! Lyssnar på Seinabo Sey radio på Sonos (älskar radiofunktionen  på Sonos där man ofta får en skön blandning av favvoartister plus andra artister i samma stil – ett tips om ni inte brukar använda den) eldar i öppna spisen och sippar ett iskallt glas vitt. Har en riktigt riktigt skön soft lördagskänsla ni vet! 

.

.

.

Moje är med H borta hos kompis för lek, Bea pysslar med sitt och Lolo är i Stockholm! Tänk att min lilla Beaplutt blir fjortis i veckan som kommer förresten – s t o r a tjejen nu. Och Trulle blir hela 22 om ett par dagar ojojoj (gillar tydligen att föda barn i iskall vinterkyla eller också så är det väl så att jag gillat att skapa barn i mitten av maj. Lolo är ett midsommarbarn och Moje är ett litet augustimirakel;)

.

.

.

Tillbaka till den blå stassen – vilken underbart set! Älskar ju knallblått som ni vet och den här vida byxorna här med kimonokavaj här är perfekt både att glida runt i hemma eller på fest (tänk med ett par maffiga glittriga örhängen)

.

Pssst. Just nu är det dessutom hela 20% off på detta set (alltså fynd) plus allt annat inne hos Lindex som har fått in s å mycket nytt & snyggt.

.

.

Ha nu en fab fortsättning på lördagen snyggingar!

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “I EN BLÅ KOSTYM

 1. 😂😂😂
  Visst ser det hyfsat ut med all retuschering men inte mer än så…så snäll neeej 🙈

  1. Vet du, du får tycka vad du vill Patricia, men att skriva ngt taskigt till en annan människa, det är bara lågt och väldigt oattraktivt. Så tyck och tänk precis vad du vill, men knip igen kakhålet. Eller ett annat trick, prova att vända det till hur det skulle kännas om en annan människa sa det till dig. Det brukar få en att tänka till.
   Å vet du, Petra behöver inte retuschera något, då hon är perrrrfekt precis som hon är 🙂

 2. Men snälla…
  DU av alla Petra försöker få oss andra att shoppa på Lindex… men det är väl nu vi säger STOPP!
  Tror inte för en sekund att du använder Lindex-kläder…

  1. Ja, jag vet inte, men hon hade en ursnygg kavaj från HM på nyårsafton så det är nog mycket mycket möjligt att hon faktiskt använder kläder från Lindex. Hör och häpna UllisGullis!

 3. Kul när budgetkedjorna har lite exklusivare material i plaggen fast rätt uttjatat med pyjamas-looken. Annars helt såld på nattlinne – slipklänning – underklännings-looken typ Fendi och Jacquemus. Drömmiga, skira, transparanta klänningar i vackra, exklusiva tyger i spets, siden, chiffong och tyll.

 4. Skulle inte köpa detta set pga min personliga stil men det känns som ett typiskt ”använda en gång-plagg ” som en lessnar på direkt. Köper hellre plagg som håller mer långsiktigt i min egen garderob! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg