FRIA SNTTISAR

.

Tänk att juni är här! Hur härligt är det inte nu egentligen och ett av det bästa med sommaren är ju att man inte behöver lägga en förmögenhet på snittisar! Det är ju bara att gå rakt ut i naturen (eller i trädgården om du har en sådan) och plocka med sig lite fina blommor och tjusiga kvistar och ställa hemma. Finare ju stökigare och mer självplock de är:)

Just nu är vi här i Mälardalen ”mellan-syren-och-pion -perioden” men Paradisbusken blommar som en tok hos mig, såå fin (verkligen ett busktips till alla) och så har jag mina vackra vita Löjtnantshjärtan. Det är också ett riktigt bra perenntips – så där gammeldags klassisk, växer bra och blommar länge.

.

.

Bukett i matsalen ikväll – hittad, avknipas och placerad på totalt 3 minuter:)

.

Idag har jag haft en sån där riktig galen migränattack hela dagen men nu känns det liite bättre iaf. Fy det är bara såg segt när de kommer de där ordentliga dundrar på  och typ inget hjälper… Så det blir tidigt i säng här, ska bara duscha och natta min lilla prinskorv först<3

.

KRAM

.

 

2 kommentarer till “FRIA SNTTISAR

  1. Paradisbuskar är så fina. Har länge tänkt skaffa till vår trädgård. Växer de snabbt? Skräpar de snabbt ner när man tar in i vas? Hade varit glad för svar!

  2. Petra! Köpte din BUS för ansiktet. Trodde det var som hårspray som kommer i en jämn dusch så länge man trycker. Men det kom ju bara en SPLASH! (Kul se hur högra kinden ser ut i morn!😁😁) Nu såg jag att man ska hålla den 0,5m framför ansiktet (som du gör på bilden🤪). MIN FRÅGA: Räcker det med en dusch så är hela ansiktet färdigt??????🫤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg