KANSKE DEN BÄSTA ROSEN – NEW DAWN

 

.

Tog lite pics här ute igår kväll efter middagen!

.

.

När vi byggde pergolan för några år sedan och snickrade ihop våra rosspaljéer som vi har där så var frågan – vilken ros ska få klättra upp? Frågade mamsen – trädgårdsmästaren – och hon föreslog rosen New Dawn. Enkel, tacksam, stor, frisk och med den sötaste ljusrosa marsipanros man kan tänka sig..

 

.

Och ni ser ju hur hög den har blivit redan! Kastar sig upp mot himlen med underbara friska rosor.

.

.

Så det får bli torsdagens rostips – New Dawn om du vill ha enkel och ljuvlig klassisk klätterros.

.

Idag blir det stranden igen och så får vi se vad som händer mer! Superväder har vi med redan 30 grader varmt, så underbart. Det är ju Cityfestival nu i helgen i staden som börjar idag och det kommer vara  massa med folk överallt och happenings och uppträdanden av artister – tjejerna är superpepp kan jag lova (typ årets grej i Västerås och vi bor ju liksom ”mitt i smeten”:)

.

Ha en fin sommartorsdag alla<3

.

KRAM

.

.

 

8 kommentarer till “KANSKE DEN BÄSTA ROSEN – NEW DAWN

  1. Den vackra rosen hade vi i trädgården när vi bodde i hus. Tidigare ägare var trädgårdsmästare så hon gjorde ett bra val.
    Ni har en fantastisk trädgård!

  2. Vi har den på två ställen i trädgården men tycker tyvärr att den skräpar ner så mycket då rosen vissnar snabbt. Kommer nog byta ut den mot något annat snart. Men kan däremot tänka mig att den är fin om man har så den växter bakom andra växter som döljer avfallet för de kommer nya fina rosor hela sommaren. För visst är den fin när den precis knoppat ut. ❤️

  3. Jag ångrar såå att jag inte grävde upp vår fina New Dawn när vi flyttade. Köpte en ny där vi bor nu, men den överlevde inte vintern

  4. Wow vilken vacker ros, din trädgård är ju bara helt underbar 👌😍
    Ha en jättefin helg 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg