FRANSKA MORNAR & VÅRT SPÖKE

.

Lite pics från vårt sovrum här på gården som jag ju målade i mjuka krämiga färgen Macademia för några år sedan. Sover så himla gott här! Alldeles tyst på nätterna och det blir helt mörkt härinne när man stänger de tunga fönsterluckorna. Och inte har det spökat något på länge, ett tag var det high chaparall i det här huset kan jag säga. Långsamma fotsteg hördes från på övergången (ja jag upplevde det själv x antal gånger) och konstiga skuggor som rörde sig. Många som sovit här på gården kan intyga att de upplevt något och mamma som är det minst spirituella man kan tänka sig är helt övertygad att hon såg farfar bakifrån i den långa hallgången. (Jag tror  nog att det är så att min farfar har varit lite orolig i många år, men nu till slut har lugnat sig)

.

.

Gäller att matcha sommargarderoben med sommarsovrummet när den är öppen som hos oss:)

.

.

Barnen sover ju i det röda barnsovrummet med fönster mot dalen (här har jag smygfotat Beaskruttan som är hela 15 år och kanske är det sista sommaren som hon vill följa med… Man vet ju hur det blir!  Men just nu ÄLSKAR hon Franrike och Deauville<3)

.

Hoppas ni har en fin tisdag godingar! Nu blir det en liten tur ner till vår söta by!

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “FRANSKA MORNAR & VÅRT SPÖKE

  1. Men gud så vackert! blir sugen på den färgen i vårt sovrum. Törs jag fråga om färgkod 🤯
    Älskat spökhistorier 🥰 å tror på det till 100% av allt jag upplevt.
    kram!

    1. Hej Åsa!
      Jag minns att Petra skrev om att hon köpte färgen i Frankrike, att den blandades efter hennes önskemål så att den blev creme vit/ beige med lite rosa i…?
      En duktig färghandel bör kunna blanda till en liknande kulör som den Petra har målat med (Macademia)?
      Ha en fin dag!

  2. Tack för all fransk inspiration, älskar Frankrike som semesterland. Maten, esprin, stränderna, vinet mm mm. Ge oss så mycket du orkar!

  3. Härlig, rogivande miljö! Men lite underligt ändå att farfar spökar i ett hus han aldrig har bott i? Vi har en gård i Kroatien som likaså är underbart vacker och ligger i en dalgång (nära medelhavet) med vinodlingar och gamla fästningar. Den är byggd 1909 och var från början ett värdshus, så många människor har kommit och gått där genom decennierna, och jag upplever absolut energier i det huset. Så jag förstår känslan.

  4. Åh så mysigt 😍 Och ett alldeles eget hus-spöke dessutom 😊 Så länge spökena är snälla så gillar jag verkligen tanken på att de som inte finns med oss länge vakar över oss 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg